reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Niestety u nas nie było kolorowo
Po przyjeździe do szpitala zbadano mnie, zrobili usg i ktg i stwierdzili że poczekaja
Na szczęście zadzwoniła moja lekarka i ordynator i kazali ciąć
Połączyli mnie pod drugie ktg,skurcze regularne, badania w między czasie zrobili i padła decyzja o cięciu
Malutki urodził się owinięty pepowina, nie oddychał, był siny i się nie ruszał
Umarłam wtedy po raz kolejny
Na szczęście niedługo potem zaczął płakać ale leży w inkubatorze
A ja nie mogę mieć więcej dzieci, usłyszałam że jeśli zajde w kolejną ciążę to muszę szukać kliniki z oiomem bo może się to tragicznie dla mnie skończyć
Miałam niesamowite zrosty, poprzyrastane organy do blizny itd
Mam założony dren
Po mału będę wstawać i próbować się pionizowac

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety u nas nie było kolorowo
Po przyjeździe do szpitala zbadano mnie, zrobili usg i ktg i stwierdzili że poczekaja
Na szczęście zadzwoniła moja lekarka i ordynator i kazali ciąć
Połączyli mnie pod drugie ktg,skurcze regularne, badania w między czasie zrobili i padła decyzja o cięciu
Malutki urodził się owinięty pepowina, nie oddychał, był siny i się nie ruszał
Umarłam wtedy po raz kolejny
Na szczęście niedługo potem zaczął płakać ale leży w inkubatorze
A ja nie mogę mieć więcej dzieci, usłyszałam że jeśli zajde w kolejną ciążę to muszę szukać kliniki z oiomem bo może się to tragicznie dla mnie skończyć
Miałam niesamowite zrosty, poprzyrastane organy do blizny itd
Mam założony dren
Po mału będę wstawać i próbować się pionizowac

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Tequila, Alan jest uroczy :) Musiałaś przeżyć horror, ale najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło. Dużo zdrowia dla Was!

Tez czesto mam problemy ze zrozumieniem o co chodzi. Wiekszosc z nas pisze z tel, czesto mniejszych niz iphone i daje rade. Ja czesto wcisnam 'm' zamiast spacji, ale staram sie poprawiac, no taki ciezki do odczytania tekst jednak nie kojarzy sie z szacunkiem do odbiorcy.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Wow no to dalas mi do myslenia czy rzeczewiscie Po 26 latach poza granicami polski (w pl tylko odwiedziny), az tak zle nauczono mnie polskiego????

Pozdrawiam was wszystkie na forum ciezarowki Po ivf

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry