reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ciezko sje czyta, to prawda. Moj tel tez nie nest polski, dlatego przed publikacja staram sie rzucic okiem czy nie ma bledow. Czasami literowka sie zdarza, ale u Ciebie bywa ciezko ze zrozumieniem przekazu. Po prostu pisz wolniej [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czasem klikam Z pracy ....nawet w pracy was podczytuje tak was prezywam [emoji28][emoji28],nie mam czasu na sprawdzanie ![emoji85][emoji16]
Ale kurcze nie o tym te forum bo widze dyskusja od wczoraj na ten temat

Bede ostrozna [emoji23]

reklama
Komplikacje wystąpiły u mnie. Na pewno drugiego dziecka nie będzie a to dlatego, że mam bardzo zniszczona macice. A to przy drugim dziecku oznacza dla mnie i dziecka duże ryzyko a nawet może doprowadzić do śmierci.
A z tego jeszcze co słyszałam jak mnie szyli ze wody były zielone.

Czasem klikam Z pracy ....nawet w pracy was podczytuje tak was prezywam [emoji28][emoji28],nie mam czasu na sprawdzanie ![emoji85][emoji16]
Ale kurcze nie o tym te forum bo widze dyskusja od wczoraj na ten temat

Bede ostrozna [emoji23]

Tez czesto mam problemy ze zrozumieniem o co chodzi. Wiekszosc z nas pisze z tel, czesto mniejszych niz iphone i daje rade. Ja czesto wcisnam 'm' zamiast spacji, ale staram sie poprawiac, no taki ciezki do odczytania tekst jednak nie kojarzy sie z szacunkiem do odbiorcy.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Haha :D Ja tak codziennie wstaje a nawet czasem i wczesniej.

Caly czas tak bylo w 1 trymestrze u mnie ,mialam problem w pracy bo na 8, a wstajac o 5 poprostu spalam za dnia na stojaco i siedzaco,potem przeszlo Ale dzus no JuZ dawno nie bylo pobudki u nas o 5;)wiec tlumacze emocje ,u mnie tak zawsze ;) test Moczu Po transferze o 4:40 rano pierwszy zrobilam [emoji28][emoji23]

Komplikacje wystąpiły u mnie. Na pewno drugiego dziecka nie będzie a to dlatego, że mam bardzo zniszczona macice. A to przy drugim dziecku oznacza dla mnie i dziecka duże ryzyko a nawet może doprowadzić do śmierci.
A z tego jeszcze co słyszałam jak mnie szyli ze wody były zielone.

Kurcze, to w samą porę trafiłaś z tymi wodami, tego nie da rady sprawdzić. A jeśli mogę zapytać o macicę - czy to wynik cc?

reklama
Alan <3 3150g 53cm urodzony 22.35
1481271937524.jpg
1481271947200.jpg

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1481271937524.jpg
    1481271937524.jpg
    103,4 KB · Wyświetleń: 496
  • 1481271947200.jpg
    1481271947200.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 510