reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Zaczął się grudzień, będzie się działo!!! Maluchy w drodze - czekamy na Was [emoji173]️

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!

MAMUSIE DAWAJCIE ZNAĆ KOGO DOPISAĆ ;) niech nam rośnie szczęśliwa lista
Witamy nowe mamusie i czekamy na kolejne :)

Pisanka witamy dziewczynki na świecie!!!! Cudne są, dzielne, silne i włochate <3 Gratulacje MAMUSIU!!!

Agatek wszyscy jesteśmy z Tobą myślami i zaciskamy co się tylko da za Kostka - obyście jak najszybciej wyszli do domku <3

GRUDZIEŃ
05: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
05: Lile - usg prenatalne II trymestru i wizyta u gin prowadzącego ciążę

06: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
07: martka83 - melduje się w szpitalu na cc <3
07: ma_rta - wizyta u gin prowadzącego ciążę
08: Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
09: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
09: Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Flandi - usg prenatalne III trymestru
12: nieagatka - glukoza :p
13: Rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: TeQuila - czekamy na Alana (planowane cc)
14: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Lile - wizyta u gin prowadzącego ciążę
18: Ewelin86 - melduje się w szpitalu na cc <3
19: Ewelin86 - czekamy na Gabrysia (planowane cc)
19: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
19: husann - glukoza :p
21: butterfly1331 - usg prenatalne II trymestru
21: husann - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: nieagatka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: katharina203 - usg prenatalne II trymestru

I JUŻ ROK 2017!!!

STYCZEŃ

02: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
03: nieagatka - usg 5d
04: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

07.12.2016 - martka83: Ida cc
14.12.2016- TeQuila: Alan cc
19.12.2016 - Ewelin86: Gabryś cc

24.12.2016 - Kasia_basia: dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka: chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81: Grażynka
15.02.2017 - Flandi: Lena & Leon cc
22.02.2017 - Mavi: dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś
21.03.2017 - ma_rta: dziewczynka
26.03.2017 - nieagatka: Liliana

28.03.2017 - natula: dziewczynka
05.04.2017 - husann: Jakub
06.04.2016 - rybka14: Wojtuś & Piotruś cc

14.04.2017 - Peugeotka36: ?
18.04.2017 - Atena33: chłopiec
21.04.2017 - Lile: Łucja & Łukasz
14.05.2017 - Katharina203: dziewczynka (na 95%)
15.05.2017 - Butterfly1331: Staś (na 70%)

17.07.2017 - Rustynka: ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam straszny dołek od kilku dni,z byle powodu płacze, jest mi ogólnie ciężko i źle
W sobotę znowu byłam w szpitalu,Alan cały dzień się nie ruszał, oczywiście przyjęcie na oddział. Odmówiłam. Psychicznie bym tego nie zniosła :-( jutro wizyta i jeśli coś pójdzie nie po mojej myśli to ja się chyba zabije :-( jakby tego mało było dopiero w przyszły weekend damy radę zacząć przeprowadzkę... Zostaną mi dwa dni na pranie, prasowanie, urządzanie itd. Wszystko nie tak jak ma być :-(
Jeszcze ten śnieg. A ja się w żadne buty nie mieszcze bo tak puchne :-( nogi i ręce mam jak balony, wogóle się już tocze :-( mam dość!
Sorki że się tak od rana żale myślałam że mi ulzy ale chyba nie jest lepiej :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Tequila!!! Bedzie dobrze!! Tez czesto placze z byle powodu i mam nerwy ma caly swiat a Po chwili sobie mysle Po co bede mama tego czego od dawna pragnelam!
Ucho mi sie zatkalo i na prawe nic nie slysze :// od dwoch dni tak,bardzo meczace , poczekam jeszcze Tydz I powiem lekarzowi JuZ ribilam plukanki i nic nie slysze;((

Wierze ze z synkiem wszy ok !!!

Tequila!!! Bedzie dobrze!! Tez czesto placze z byle powodu i mam nerwy ma caly swiat a Po chwili sobie mysle Po co bede mama tego czego od dawna pragnelam!
Ucho mi sie zatkalo i na prawe nic nie slysze :// od dwoch dni tak,bardzo meczace , poczekam jeszcze Tydz I powiem lekarzowi JuZ ribilam plukanki i nic nie slysze;((

Wierze ze z synkiem wszy ok !!!

To że będę mamą to jedyny pozytyw w całej tej sytuacji
Nic nie układa się tak jak powinno :-(
Z Alanem jest ok, w szpitalu zrobili mi ktg i badania ale co się strachu najadłam to moje :-/ niech on się już rodzi :-)
Ja już jestem za stara na ciążę. Z pierwszym dzieckiem nie miałam żadnych przykrych dolegliwości :-/

Ja mam straszny dołek od kilku dni,z byle powodu płacze, jest mi ogólnie ciężko i źle
W sobotę znowu byłam w szpitalu,Alan cały dzień się nie ruszał, oczywiście przyjęcie na oddział. Odmówiłam. Psychicznie bym tego nie zniosła :-( jutro wizyta i jeśli coś pójdzie nie po mojej myśli to ja się chyba zabije :-( jakby tego mało było dopiero w przyszły weekend damy radę zacząć przeprowadzkę... Zostaną mi dwa dni na pranie, prasowanie, urządzanie itd. Wszystko nie tak jak ma być :-(
Jeszcze ten śnieg. A ja się w żadne buty nie mieszcze bo tak puchne :-( nogi i ręce mam jak balony, wogóle się już tocze :-( mam dość!

Tequila uszy do gory! Pamietaj dlaczego to wszystko znosisz i co najwazniejsze - zostalo Ci juz bardzo, bardzo malutko i bedziesz miec rekompensate i to jaka [emoji16]
A nie moglabys sobie juz wyprac i wyprasowac i zapalowac do pudla/pudel i potem tylko rozlozyc do szaf? Zawsze to cos podgonisz przed weekendem.

Dziewczyny powodzenia dzis!! [emoji16]
Ja wczoraj kupilam farby do pokoju i najlejki na szafe i moze w tym tyg uda sie nam pomalowac. No i jesli odzyskam glos to zamowimy wozek w koncu, bo od tygodnia to odwlekam z racji choroby.

reklama

Rozumiem cię, u mnie tez nic nie wyszlo z moich planów, wszystko odwrotnie, pobyty w szpitalach tez mnie wykonczyly, buty wciagam na siebie jak na jakies obce stopy bo są spuchnięte, kolejna noc nieprzespana tak bolą biodra od leżenia na bokach, sikanie mnie juz wykańcza, do tego caly czas sni mi sie cesarka. Jeszcze wczoraj się okazało ze nie wiadomo czy lekarka da rade zrobic mi ją do godziny 14:30 tylko wtedy robią znieczulenie w kręgosłup, pozniej juz tylko calkowita narkoza czego wolalabym uniknąć i tez siedzę w niepewności. Ten ostatni czas jest wyjątkowo stresujący i męczący:) dobrze ze tu sie mozemy wyżalić, zawsze coś:)

Do góry