reklama
MartiniM
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny ze pytacie u nas tak podgorke ciagle cos, najpierw zoltaczka, zaraz po niej katar a teraz... zaczely sie wymioty i wysypka, bylismy w szpitalu chyba sie nie poznali, mimo ze sugerowalam aby moze zmienic mleczko, uznali ze to kolki, chociaz dla mnie nie wygladalo na kolki, ale w sumie moge sie nie znac - moje 1 dziecko. Wczoraj byla u mnie kuzynka zobaczyla Michałka no i od razu powiedziala ze u jejsasiadki bylo to samo i kupila mleko Bebilon Pepti i minelo - mleko dla alergikow (m.in. skaza bialkowa) od wczoraj mu podaje, buzia lagodnieje, wymioty sie zdarzaja ale czestotliwosc i ilosc sie zmniejsza.
Fiolek81
No czasem to rece opadaja na lekarzy. Oby bylo coraz lepiej juzDzieki dziewczyny ze pytacie u nas tak podgorke ciagle cos, najpierw zoltaczka, zaraz po niej katar a teraz... zaczely sie wymioty i wysypka, bylismy w szpitalu chyba sie nie poznali, mimo ze sugerowalam aby moze zmienic mleczko, uznali ze to kolki, chociaz dla mnie nie wygladalo na kolki, ale w sumie moge sie nie znac - moje 1 dziecko. Wczoraj byla u mnie kuzynka zobaczyla Michałka no i od razu powiedziala ze u jejsasiadki bylo to samo i kupila mleko Bebilon Pepti i minelo - mleko dla alergikow (m.in. skaza bialkowa) od wczoraj mu podaje, buzia lagodnieje, wymioty sie zdarzaja ale czestotliwosc i ilosc sie zmniejsza.
kasia_basia
Witam po wizycie. Moja gotowość do porodu została określona na 0! A nawet 0,0[emoji4] szyja 42 mm zamknięta na amen. Mała waży 2700g a ja nastawiam się na koniec miesiąca. Trochę mnie niepokoi krótka kość udowa ale w dolnej granicy się mieści.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kasia_basia
Dziewczyny na ile przed porodem oczyszcza się organizm? Tak mniej więcej, bo wiem, że u każdej z nas będzie to ma innym etapie ciąży.
Chyba na chwilę przed początkiem. To by było logiczne.
nieagatka
Dziewczyny na ile przed porodem oczyszcza się organizm? Tak mniej więcej, bo wiem, że u każdej z nas będzie to ma innym etapie ciąży.
Tez mi sie wydaje, ze to sie dzieje tuz przed...
A czemu pytasz?
ewelin86
Tak pytam bo nie bylam pewnaTez mi sie wydaje, ze to sie dzieje tuz przed...
A czemu pytasz?
reklama
nieagatka
Tak pytam bo nie bylam pewna
Juz myslalam, ze cos sie dzieje [emoji33]
Wlasnie sobie przypomnialam, ze kolezanka, ktora urodizla miesiac temu dokldnie na tydzien przed porodem miala biegunki i sie okazalo, ze sie wlasnie organizm juz oczyszczal. A druga, ktora urodzila 2 tyg temu myslala, ze zlapala wirusa, bo caly weekend w lazience spedzila - urodzila we wtorek
Ostatnia edycja: