reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Juz myslalam, ze cos sie dzieje [emoji33]

Wlasnie sobie przypomnialam, ze kolezanka, ktora urodizla miesiac temu dokldnie na tydzien przed porodem miala biegunki i sie okazalo, ze sie wlasnie organizm juz oczyszczal. A druga, ktora urodzila 2 tyg temu myslala, ze zlapala wirusa, bo caly weekend w lazience spedzila - urodzila we wtorek :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie wczoraj mnie ganialo ale raczej z tego ze cały dzień mnie żołądek bolał. No i u wujka Google trochę czytałam. No ale czekamy na spokojnie na wizyte :)

reklama
Mi sie dzisiaj pól nocy śniło, że jestem juz w szpitalu i czekam na cesarkę, a drugie pól, ze juz jest po. Nic nie pamiętałam, bo okazało się, ze mnie uśpili jakąś tabletka a dopiero pozniej wszelkie inne znieczulenia i wstalam z lozka od razu jak sie przebudziłam, po czym sie przeraziłam jak doszlo do mnie, ze przeciez po znieczuleniu w kręgosłup od razu nie można, bo mogą być bóle głowy. Okazało się że mala urodziła sie z zębami i dwiema brwiami połączonymi w jedna ...

Ja mam kilka kolezanek, ktore uzywaja i sa zadowolone. Zwlaszcza w lecie sa spoko, bo praktycznie nie odpazaja wiec dla mnie duzy plus. Ja na pewno kupie kilka i zoabczymy :)

Jeżeli dobrze pielegnujesz pupe to nawet w jednorazowych nie będzie odparzeń. My nie stosujemy żadnych kremów do pupy. Tylko ciepła woda i zasypka w pudrze i mały nigdy nawet zaczerwienienia nie miał. A urodzil się w najgorsze upaly

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli dobrze pielegnujesz pupe to nawet w jednorazowych nie będzie odparzeń. My nie stosujemy żadnych kremów do pupy. Tylko ciepła woda i zasypka w pudrze i mały nigdy nawet zaczerwienienia nie miał. A urodzil się w najgorsze upaly

A to juz kwestia indywidualna. Jedno dziecko bedzie mialo odparzenia od patrzenia na pampersa, inne bedzie mialo tylkek z azbestu i nic go nie ruszy :).

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie lato to temp 35C w dzien i ok 26-28C w nocy wiec mimo, ze mam zamiar dbac i uwazac to jednak mam obawy dlatego kupie kilka na probe.

reklama
Do góry