u mnie kochana leci 16 tydzien i tez brzucha prawie nie ma...moze tez masz tylozgiecie? bo mnie lekarz powiedzial wlasnie ostatnio, ze to na pewno od tylozgiecia brzuszka jeszcze nie widac...powiedzial tez, ze 5,6 miesiac powinno mnie "wywalic" bo juz maluszek nie bedzie mial mejsca i macica sie przekreci na przod...ogolnie obawiam sie bardzo przez to jakies rozstepow, smaruje sie dzielnie mustela i olejem migdalowym, zobaczymy co z tego wyjdzie;-)Hej, ja dzisiaj wstalam z chandra. Nie chodze do pracy a i tak nie lubie poniedzialkow. U mnie juz 14 sty tydzie a brzuch mam zupelnie plaski martwi mnie to(
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Kate, Miliaa a mi już wywaliło brzuszek, z tym, że ja nigdy nie miałam płaściutkiego jak Wy. Już nie dopinam się w spodnie więc chodzę w ciążowych :-) Myślę, że brzuszki to sprawa indywidualna, jednym rośnie od początku, innych wywala nagle. Jedno jest pewne, że każda z Nas niedługo będzie mogła pogłaskać swojego okrągłego brzusia.
Ciężarówki w bardziej zaawansowanej ciąży powiedzcie jak to u Was wyglądało z brzuszkami, kiedy się pojawiły?
Ciężarówki w bardziej zaawansowanej ciąży powiedzcie jak to u Was wyglądało z brzuszkami, kiedy się pojawiły?
Madzialenak ja musiałam zacząć luźniejsze lub ciążowe ciuchy nosić już ok 10tc ale to ciąża bliźniacza i nigdy nie miałam płaskiego brzuszka. Ale tak na prawdę brzuszek dostałam około nowego roku czyli 15-16tc.
kupilam w sklepie organicznym. wlasciwie to nie pachnie niczym..ja codziennie rano smaruje sie po udach i brzuchu, zakladam obranie i nie zauwazylam, zeby cos mi pobrudzil...a wyglada tak :milia a ten olej migdałowy to taki kupiłaś normalny w normalnym sklepie? ;-)
Ja sie właśnie tez nad nim zastanawiam. Nie śmierdzi takim olejem i nie brudzi-tłuści ciuchów?
a macie moze dziewczyny zdjecia brzuszkow swoich? chetnie bym zobaczyla!!
Załączniki
miliaa ja chyba nie mam tylozgiecia macicy z tego co wiem... Zawsze bylam szczupla, teraz waze okolo 57 kg. Czekam az mi sie pokaze, wieczorem jest troszeczke widoczny a rano znowu znika. Mam nadzieje, ze dzidzius rosnie, a usg mam dopiero za cztery tyg...
Kate...ja mam 175cm a waze 56 kg...od slubu czyli od listopada schudlam 7 kg. i tak w ogole nie chce mi wejsc nic wyzej a tu za tydzien 5miesiac, powinnam juz cos przytyc...brzuszkiem tez sie martwilam, ze moze dzidzius nie ma miejsca. ale lekarz mnie uspokoil, ze w brzuszku zawsze znajdzie sie miejsce dla dzidziusia...i nie ma co sie o to martwic, bo chocby ci sie mialy narzady poprzestawiac w srodku, to zrobi sie miejsce dla macicy
reklama