reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej Wam dziewczyny. Marcysiowa- glowa do gory, ja tez nie lubie siedziec sama...wiem ,co czujesz. Przepraszam, ale nie spamietalam ktora, co pisala. Za wszystkie wizyty kciuki!!! Mnie nie bylo jakis czas, bo mnostwo zawirowan ostatnio.

A teraz o mnie i dzidzi. otoz poszlam na usg 4 marca do swojej dr prowadzacej, okazuje sie ze mala jest chuda, za malo wazy, jest o tydzien do tyłu. Potem robilam usg na nfz takie z opisem w szpitalu i tez potwierdzilo sie ze jest za mala, podejrzenie hipotrofii asymetrycznej, ale to nic. Dr znalazl jakies powiekszone kanaliki nerkowe w lewej nerce
smutas.gif
moja dr mowi, ze on glupi jakis (kontaktowalam sie z nia przez tel) bo te kanaliki są 3mm powiekszone,a zleca sie pobyt na patologii ciazy i zaczyna martwic jak jest powyzej 8mm. jednak trzeba to teraz czesciej monitorowac i kolejna wizyta 18 marca i zobaczymy czy ten czas sie wydluza, tego "zacofania" i te nereczki sie sprawdzi. Stresu sie najadlam, kazali liczyc ruchy itp. Mała na szczęscie szaleje i kopie bardzo bardzo czesto, co mnie troche uspokaja, ale mimo wszystko sie martwie. Teraz czekam do tego 18 marca i zobaczymy. Dam Wam na pewno znac.

reklama
Milagors - ja też tak miałam ...Patrzyłam w jeden punkt.
Aisha - trzymam kciuki. Melduj co i jak. Może Twoja córeczka po prostu z tych drobniejszych kobietek.
A my tym razem dopiero kota wpuścilismy po wieczornym obchodzie. Kochamy go wszyscy bardzo i chyba go rozpuściliśmy. Ma w ogrodzie budę, Gośki domek babyjagi, ogrzewaną budkę przed drzwiami wejściowymi, więc m gdzie się schować, ale my i tak czuwamy i nasłu****emy, czy nie chce wejść do domu.

Hej, ja dzisiaj wstalam z chandra. Nie chodze do pracy a i tak nie lubie poniedzialkow. U mnie juz 14 sty tydzie a brzuch mam zupelnie plaski:( martwi mnie to:((

reklama
Kate spokojnie. Jeszcze Ci brzuch wysadzi. Może jesteś z tych kobietek co mają małe brzuszki? Jeszcze będziesz tęsknić za brakiem brzuszka jak w nocy nie będziesz mogła się obrócić w łóżku. :-)

Ja dzisiaj wyjątkowo dobrze spałam. Nawet sny miałam znośne. Ale zaczyna mi się ciężko spać na plecach a na boku cierpnie mi biodro. I weź tu coś wymyśl...

Do góry