Ja też Wam kobitki życzę udanej niedzieli. U mnie pochmurno i słoneczka brak. No ale czym tu się przejmować jak w końcu jesteśmy w ciąży Chociaż ja to się nie czuję, nie mam żadnych objawów, mój mi aż mówi że chyba ciąży nie ma Oby się mylił. Usg mam 19 marca i musi być dobrze.
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Czesc mamuski :-) Witam was w ten niestety wietrzny i zimny dzień.. Ja dziś smucę bo mężuś odfrunął :---( i dopiero 28 marca bedzie w domu... Także Marcysiowa, nie nie masz tak źle ;-) znów dzielę los Gotadory ;-) Teraz odliczam do 21 marca do USG genetycznego boje sie bardzo żeby maleństwo było zdrowiutkie! Tydzień temu maluch mial juz prawie 3cm i serducho 170! gdzieś wyczytalam ze puls w gornej granicy jest przy dziewczynkach, slyszalyscie cos o tym? jak u was bylo?
Coleta śliczna tunika, gdzie mozna taką sobie fundnąć?
Coleta śliczna tunika, gdzie mozna taką sobie fundnąć?
Aduś16
Sony juz troche tak, choc to za szybko... moze dlatego ze zaczelam sie objadac jak wariat :-) no i wobec tego musialam ostatnio powiedziec w pracy ale na L4 na razie sie nie wybieram poki dobrze sie czuje.. Ja tez mysle ze bedzie dziewczynka, choc naprawde marze o zdrowym maluszku!!a co do płci może być każda :-)Sony a u ciebie jakie tętno było?
Aduś16
Sony, objawy ciazowe to indywidualna sprawa, pewnie masz je slabsze i odczuwasz narazie, pozniej pewnie beda intensywniejsze. U mnie okropne mdlosci zaczely sie na poczatku 7tc, teraz sa znacznie zadsze, za to czuje bulgotanie i napiecie w brzuchu, bo tempo wzrostu maluchu sie zwieksza.. mnie martwi kazde uklucie ale jak nic nie czuje to tez sie martwi... i jak tu zadowolic ciezarna???
reklama
Aduś16
Sony bo tetno maluszka wzrasta od czasu jak sie pojawi chyba do 9-10 tyg. U mnie ze 120 w 6tc, potem 150 8tc wzroslo do 170 w 10tc. A co do Twoich mdlosci to wlasciwe objawy :-) a mówisz że ich nie masz wymiotuje się raczej rzadziej, mi sie na szczesie ani razu nie udało
Qcze oby ten pierwszy trymestr juz sie zakonczyl szczesliwie... jeszcze 3 tygodnie! potem mam nadzieje już z górki ;-)
Qcze oby ten pierwszy trymestr juz sie zakonczyl szczesliwie... jeszcze 3 tygodnie! potem mam nadzieje już z górki ;-)