reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny a glownie pisanka i motylek bo maja ten sam model detektora. Mam pytanie czy tego zelu to musi byc duzo? Tak jak u gin? I czy jak piszczy tzn ze malo zelu?
Nie panikowalam ale najpierw chyba znalazlam swoje tetno bo 62 a pozniej choc to nie bylo latwe chyba malenstwa bo bylo 132. Choc ostatnio u gin bylo 165 ale to chyba to. Spodziewalam sie ze bicie serca bedzie wyrazne bardzo tak jak u gin bo tu pomimo regulacji glosnosci bylo takie cichutkie i w oddali. Ale u gin jest pewnie sto razy lepszy sprzet...
Jeśli piszczy, to żelu jest za mało.
U mnie też za pierwszym razem było jakby w oddali, za drugim razem już głośniej, ale nie tak,jak u gina - nasze sprzęty nie umywają się do ich USG :) Poza tym ja nie ustawiam wysoko głośności, bo jakiś mi to ostatnio przeszkadza - nawet w kinie :-\
Fajnie, że znalazłaś, mam nadzieję, że będziesz zadowolona :)

Takie, wysylka polowe wartosci lozeczka, ale coz :)
1479744220-zcvjum.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nieagatka, gdzie je zamówiłaś? Bardzo mi się podoba, też chcemy takie :) czy z niego da się potem zrobić sofkę?

Ale to 132 to wynik dziecka tak?
Jeśli piszczy, to żelu jest za mało.
U mnie też za pierwszym razem było jakby w oddali, za drugim razem już głośniej, ale nie tak,jak u gina - nasze sprzęty nie umywają się do ich USG :) Poza tym ja nie ustawiam wysoko głośności, bo jakiś mi to ostatnio przeszkadza - nawet w kinie :-\
Fajnie, że znalazłaś, mam nadzieję, że będziesz zadowolona :)

Nieagatka, gdzie je zamówiłaś? Bardzo mi się podoba, też chcemy takie :) czy z niego da się potem zrobić sofkę?

Tak, zmienia sie w sofke. To jest firma Pietrus, model Zuza. Ja zamawialam na Babypl.pl, bo tylko oni maja wysylke zagraniczna, ale jest conajmniej kilka sklepow, ktore je maja. Aha i jest dostepne tez z wstwkami kolorowymi :)
Cena okolo 400zl, w zaleznosci od sklepu.

Tak, zmienia sie w sofke. To jest firma Pietrus, model Zuza. Ja zamawialam na Babypl.pl, bo tylko oni maja wysylke zagraniczna, ale jest conajmniej kilka sklepow, ktore je maja. Aha i jest dostepne tez z wstwkami kolorowymi :)
Cena okolo 400zl, w zaleznosci od sklepu.

Super, dzięki :) Co prawda łóżeczko chcemy kupić dopiero po Nowym Roku,ale zapiszę sobie ten model. Nastawialiśmy się na coś droższego, miło mnie zaskoczyłaś :)
Przeglądam też tą makaszkę, mają dużo tańsze rzeczy niż w amaloo, które brałam pod uwagę.
Nie wiem,ile jeszcze się powstrzymam od zakupów ;) Póki co mama kupiła mi rożek, ja kupiłam jedne śpioszki i w sumie tyle. Ale pokusa jest coraz większa :)

reklama
Do góry