reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny a glownie pisanka i motylek bo maja ten sam model detektora. Mam pytanie czy tego zelu to musi byc duzo? Tak jak u gin? I czy jak piszczy tzn ze malo zelu?
Nie panikowalam ale najpierw chyba znalazlam swoje tetno bo 62 a pozniej choc to nie bylo latwe chyba malenstwa bo bylo 132. Choc ostatnio u gin bylo 165 ale to chyba to. Spodziewalam sie ze bicie serca bedzie wyrazne bardzo tak jak u gin bo tu pomimo regulacji glosnosci bylo takie cichutkie i w oddali. Ale u gin jest pewnie sto razy lepszy sprzet...
Jeśli piszczy, to żelu jest za mało.
U mnie też za pierwszym razem było jakby w oddali, za drugim razem już głośniej, ale nie tak,jak u gina - nasze sprzęty nie umywają się do ich USG :) Poza tym ja nie ustawiam wysoko głośności, bo jakiś mi to ostatnio przeszkadza - nawet w kinie :-\
Fajnie, że znalazłaś, mam nadzieję, że będziesz zadowolona :)

Takie, wysylka polowe wartosci lozeczka, ale coz :)
1479744220-zcvjum.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nieagatka, gdzie je zamówiłaś? Bardzo mi się podoba, też chcemy takie :) czy z niego da się potem zrobić sofkę?

Ale to 132 to wynik dziecka tak?
Jeśli piszczy, to żelu jest za mało.
U mnie też za pierwszym razem było jakby w oddali, za drugim razem już głośniej, ale nie tak,jak u gina - nasze sprzęty nie umywają się do ich USG :) Poza tym ja nie ustawiam wysoko głośności, bo jakiś mi to ostatnio przeszkadza - nawet w kinie :-\
Fajnie, że znalazłaś, mam nadzieję, że będziesz zadowolona :)

Nieagatka, gdzie je zamówiłaś? Bardzo mi się podoba, też chcemy takie :) czy z niego da się potem zrobić sofkę?

Tak, zmienia sie w sofke. To jest firma Pietrus, model Zuza. Ja zamawialam na Babypl.pl, bo tylko oni maja wysylke zagraniczna, ale jest conajmniej kilka sklepow, ktore je maja. Aha i jest dostepne tez z wstwkami kolorowymi :)
Cena okolo 400zl, w zaleznosci od sklepu.

Tak, zmienia sie w sofke. To jest firma Pietrus, model Zuza. Ja zamawialam na Babypl.pl, bo tylko oni maja wysylke zagraniczna, ale jest conajmniej kilka sklepow, ktore je maja. Aha i jest dostepne tez z wstwkami kolorowymi :)
Cena okolo 400zl, w zaleznosci od sklepu.

Super, dzięki :) Co prawda łóżeczko chcemy kupić dopiero po Nowym Roku,ale zapiszę sobie ten model. Nastawialiśmy się na coś droższego, miło mnie zaskoczyłaś :)
Przeglądam też tą makaszkę, mają dużo tańsze rzeczy niż w amaloo, które brałam pod uwagę.
Nie wiem,ile jeszcze się powstrzymam od zakupów ;) Póki co mama kupiła mi rożek, ja kupiłam jedne śpioszki i w sumie tyle. Ale pokusa jest coraz większa :)

reklama
Do góry