Hahaha dobrze że w ogóleHaha miesiąc do końca to i wyniki się poprawiły
reklama
butterfly1331
Moderator
Jeśli piszczy, to żelu jest za mało.Dziewczyny a glownie pisanka i motylek bo maja ten sam model detektora. Mam pytanie czy tego zelu to musi byc duzo? Tak jak u gin? I czy jak piszczy tzn ze malo zelu?
Nie panikowalam ale najpierw chyba znalazlam swoje tetno bo 62 a pozniej choc to nie bylo latwe chyba malenstwa bo bylo 132. Choc ostatnio u gin bylo 165 ale to chyba to. Spodziewalam sie ze bicie serca bedzie wyrazne bardzo tak jak u gin bo tu pomimo regulacji glosnosci bylo takie cichutkie i w oddali. Ale u gin jest pewnie sto razy lepszy sprzet...
U mnie też za pierwszym razem było jakby w oddali, za drugim razem już głośniej, ale nie tak,jak u gina - nasze sprzęty nie umywają się do ich USG Poza tym ja nie ustawiam wysoko głośności, bo jakiś mi to ostatnio przeszkadza - nawet w kinie :-\
Fajnie, że znalazłaś, mam nadzieję, że będziesz zadowolona
butterfly1331
Moderator
Nieagatka, gdzie je zamówiłaś? Bardzo mi się podoba, też chcemy takie czy z niego da się potem zrobić sofkę?
katharina203
Fanka BB :)
Ale to 132 to wynik dziecka tak?
Jeśli piszczy, to żelu jest za mało.
U mnie też za pierwszym razem było jakby w oddali, za drugim razem już głośniej, ale nie tak,jak u gina - nasze sprzęty nie umywają się do ich USG Poza tym ja nie ustawiam wysoko głośności, bo jakiś mi to ostatnio przeszkadza - nawet w kinie :-\
Fajnie, że znalazłaś, mam nadzieję, że będziesz zadowolona
butterfly1331
Moderator
Tak U mnie ostatnio było chyba 144.Ale to 132 to wynik dziecka tak?
Dziś czytałam w moim poradniku ciążowym, że tętno w 16-17 tygodniu jest między 140 a 150.
ewelin86
Tak to tętno dzidziAle to 132 to wynik dziecka tak?
A to ze u dr było 165 a Ty masz 132 to normalne. U mnie co wizyta różne tętna są
nieagatka
Nieagatka, gdzie je zamówiłaś? Bardzo mi się podoba, też chcemy takie czy z niego da się potem zrobić sofkę?
Tak, zmienia sie w sofke. To jest firma Pietrus, model Zuza. Ja zamawialam na Babypl.pl, bo tylko oni maja wysylke zagraniczna, ale jest conajmniej kilka sklepow, ktore je maja. Aha i jest dostepne tez z wstwkami kolorowymi
Cena okolo 400zl, w zaleznosci od sklepu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Super, dzięki Co prawda łóżeczko chcemy kupić dopiero po Nowym Roku,ale zapiszę sobie ten model. Nastawialiśmy się na coś droższego, miło mnie zaskoczyłaśTak, zmienia sie w sofke. To jest firma Pietrus, model Zuza. Ja zamawialam na Babypl.pl, bo tylko oni maja wysylke zagraniczna, ale jest conajmniej kilka sklepow, ktore je maja. Aha i jest dostepne tez z wstwkami kolorowymi
Cena okolo 400zl, w zaleznosci od sklepu.
Przeglądam też tą makaszkę, mają dużo tańsze rzeczy niż w amaloo, które brałam pod uwagę.
Nie wiem,ile jeszcze się powstrzymam od zakupów Póki co mama kupiła mi rożek, ja kupiłam jedne śpioszki i w sumie tyle. Ale pokusa jest coraz większa
nieagatka
Ja sie powstrzymywalam do 21 tygodnia. Po polowkowym poleglam i sie zaczelo [emoji16]
reklama
butterfly1331
Moderator
Mam taki sam plan, jeszcze miesiąc Dziś dzwonił mój manager z informacją o bonusie świątecznym- wiem, na co go wydam