ewelin86
Fanka BB :)
Ja też wiem na co wydaszMam taki sam plan, jeszcze miesiąc Dziś dzwonił mój manager z informacją o bonusie świątecznym- wiem, na co go wydam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też wiem na co wydaszMam taki sam plan, jeszcze miesiąc Dziś dzwonił mój manager z informacją o bonusie świątecznym- wiem, na co go wydam
Fajne to łóżeczko to może napisz i przyklej na drzwi że tylko z takim łóżeczkiem wpuszcza do domuJa wybrałam sobie takie łóżeczko
Zobacz załącznik 784264
ale podobno mamy dostac jakieś i nie kupywać....nie lubię jak ktoś mnie uszczęśliwia na siłę :/
hehe, dobrze by byłoFajne to łóżeczko to może napisz i przyklej na drzwi że tylko z takim łóżeczkiem wpuszcza do domu
He he ja też tego nie lubie. A moja teściowa uwielbia mnie uszczęśliwiać na siłę i tak mi wciskała łóżeczko po moim mężu i nie docierało, jak mówiłam, że już mamy wybrane, że tyle lat czekaliśmy więc niech nam da się nacieszyć.Ja wybrałam sobie takie łóżeczko
Zobacz załącznik 784264
ale podobno mamy dostac jakieś i nie kupywać....nie lubię jak ktoś mnie uszczęśliwia na siłę :/
Też fajne Mi zależy na szufladach, bo mam mało miejsca w mieszkaniu, każdy schowek się przyda.Ja wybrałam sobie takie łóżeczko
Zobacz załącznik 784264
A ja mam problem ze znalezieniem...bo bym chciala cale biale z szuflada ale z mozliwoscia zamiany na sofe. Ale chcialabym żeby wszystkie boki na wysokość byly rowne...widziala ktoras z was takie jak w mojej glowie?Też fajne Mi zależy na szufladach, bo mam mało miejsca w mieszkaniu, każdy schowek się przyda.