reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

MAMUSIE DAWAJCIE ZNAĆ KOGO DOPISAĆ ;) niech nam rośnie szczęśliwa lista

Witamy nowe mamusie i czekamy na kolejne :)

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!

TeQuila odpoczywajcie z Alankiem w brzuszku :)
Pisanka trzymamy kciuki! Wytrwaj Kochana jak najdłużej [emoji173]️
AniaCh wyrazy współczucia z powodu Twojej straty [*]
Martini witamy syneczka na świecie <3 Kinia witamy córcię :) Tola32 - witamy i bliźniaki <3
Olusja1987 - witamy Wiktorka i życzymy szybkiego powrotu do formy <3

LISTOPAD
21: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

22: Fiolek81- usg prenatalne III trymestru
22: Martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Ewelin86 - wizyt u gin prowadzącego ciąże +ktg
24: Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: Lile - wizyta u gin prowadzącego ciążę
28: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29: Nieagatka - wizyta u gin prowadzącego ciążę

GRUDZIEŃ
01: Katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
02: kasia_basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
05: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
05: Lile - usg prenatalne II trymestru i wizyta u gin prowadzącego ciążę
06: Pisanka89 - planowane cc <3
06: Martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
07: Martka83 - melduje się w szpitalu na cc <3
07: ma_rta - wizyta u gin prowadzącego ciążę
09. natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
21: Butterfly1331 - usg prenatalne II trymestru

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

06.12.2016 - Pisanka89: Julia & Alicja
07.12.2016 - Martka83: Ida cc

16.12.2016 - Ewelin86: Gabryś
24.12.2016 - Kasia_basia: dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka: chłopiec
28.12.2016- TeQuila: Alan
03.02.2017 - Fiolek81: Grażynka
15.02.2017 - Flandi: Lena & Leon
22.02.2017 - Mavi: dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś
21.03.2017 - ma_rta: dziewczynka
26.03.2017 - nieagatka: Liliana

28.03.2017 - Natula: dziewczynka
05.04.2017 - Husann: Jakub (na 89%)
18.04.2017 - Atena33: chłopiec

21.04.2017 - Lile: ?&?
14.05.2017 - Katharina203: ?

15.05.2017 - Butterfly1331: Staś (na 70%)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiszesz mnie do kalendarza 21.12. wizyta i mozesz juz usunac w dacie porodu 89% ze chlopiec bo napewno chlopiec

reklama
To ja chyba mam układ idealny - z teściową się umówiłam, że zrobię listę, wg której ona będzie robiła zakupy, bo też chce uczestniczyć w tym procesie. Z mamą mamy taki sam gust, to co kupiła dotychczas mi się podoba. Rzeczy od kogoś nie dostanę, bo wszyscy mają już dzieci odchowane.

nie chce być nie wdzięczna ale ja bym się chyba nie zdecydowała dać komuś łóżeczko/wózek/fotelik dla dziecka "w ciemno"...Przeciez każdy ma inny gust i inne potrzeby...
Zgadzam się z Tobą. Każdy ma inny gust jednemu się spodoba a drugiemu nie.
A jeśli już ktoś chce zrobić przyjemność z kupnem czegoś to powinien ustalić z rodzicami co by chcieli ewentualnie żeby pokazać jakie łóżeczko, wózek czy inne potrzebne rzeczy

A ja mam problem ze znalezieniem...bo bym chciala cale biale z szuflada ale z mozliwoscia zamiany na sofe. Ale chcialabym żeby wszystkie boki na wysokość byly rowne...widziala ktoras z was takie jak w mojej glowie? :)
Nie pomogę,bo my zrobiliśmy tylko wstępny rekonesans. Jeszcze nic nie przeglądam, bo zakupy chcemy zacząć pod koniec grudnia lub w styczniu. Jeśli coś mi wpadnie w oko, dam Ci znać :)

To ja chyba mam układ idealny - z teściową się umówiłam, że zrobię listę, wg której ona będzie robiła zakupy, bo też chce uczestniczyć w tym procesie. Z mamą mamy taki sam gust, to co kupiła dotychczas mi się podoba. Rzeczy od kogoś nie dostanę, bo wszyscy mają już dzieci odchowane.
No ja z moja siostra i mama tak mam, zawsze wiedzą że mogą mi kupić coś bez mojej wiedzy i zawsze trafiają w mój gust :)
Natomiast teściowa deklarowała się że zacznie juz coś kupować dla małego. A już 3 mc minęły i nic :p

No ja z moja siostra i mama tak mam, zawsze wiedzą że mogą mi kupić coś bez mojej wiedzy i zawsze trafiają w mój gust :)
Natomiast teściowa deklarowała się że zacznie juz coś kupować dla małego. A już 3 mc minęły i nic :p
Moja się wyrywa, muszę ją stopować. My w przyszłym roku zaczynamy budowę domu, mamy dwupokojowe mieszkanie i naprawdę nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać. Względy logistyczne przeważają :) Teściową powstrzymuje jeszcze to, że liczy na zamianę Stasia w Zosię ;)

Moja się wyrywa, muszę ją stopować. My w przyszłym roku zaczynamy budowę domu, mamy dwupokojowe mieszkanie i naprawdę nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać. Względy logistyczne przeważają :) Teściową powstrzymuje jeszcze to, że liczy na zamianę Stasia w Zosię ;)
U mnie miał byc Staś a będzie dziewczynka ;)

reklama
A kiedy się okazało, że Staś jest dziewczynką? Moja teściowa o takiej zamianie marzy, mój mąż codziennie mówi małemu, żeby mu nie wykręcił takiego numeru ;) A mi jest absolutnie wszystko jedno, chociaż też już do niego mówię Staś :)
Wg mnie miał być Staś, bo ja od początku ciązy byłam pewna na milion procent, że będzie chłopak i ciągle mówiłam że będzie synek, nawet imię już wybraliśmy...Poszliśmy na usg a tu taka niespodzianka... :) Mi w sumie wszystko jedno, mojemu P też.Chcemy, żeby dzidzia była zdrowa a płec nie gra roli.

Do góry