reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witam dziewczeta a ja dopiero weszłam do domu zachcialo mi sie zakupów i co oczywiscie nic nie kupilam a łazilam z 3 h po centrum handlowym:-)
szarlotka moj brat ma migrene wiec znam doskonal ten problem ach ci lekarze no ale wyobrazam sobie jak bylas wystraszona i no coz trzeba bylo jechac..
czarny kot ale ci zazdroszcze tych zakupów fajnie fajnie ja juz sie nie mogę doczekac takiej przyjemnosci marze o tym od lat :-)
Dzis chyba padne jak pies pluto i jeszcze ten deszcz pada a mówili ze weekend ma byc ładny, Kolorowych snów dziewczynki;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Szarlotka - współczuje Ci stresu i niepotrzebnych nerwów. Mam nadzieję, że już doszłaś do siebie.
Czarny Kot - baw się dobrze w Polsce, na zakupach nie zapomnij o limicie bagażowym ... bo Cie później z tą górą ubranek, śpioszków, buteleczek no i wózkiem do samolotu nie wpuszczą :)

Matylda78 ha ja juz sie zabezpieczylam :-p Bo jade do Pl samochodem.Do tego mam dodatkowy bagaznik na dachu auta,wiec powinno sie wszystko zmiescic:-)Fakt dluga podroz,ale bedziemy robic wiecej przerw na siusiu i jedzonko :tak:

A ja wlasnie sprzatam dom.Jak wrocimy z Polski to od razu na gotowe;-) Jadlam 3 godziny temu siadanko,a juz czuje ze maluch domaga sie przekaski hehe.Ide cos podkasic i wracam do sprzatanka:tak:

Pozdrawiam :-)

Hej dziewczynki....
A ja jestem po półtorej doby migreny:(:(Przeszła mi jakieś dwie godziny temu....:(myślałam że zwariuje....:(Po pierwszej ciaży mi nie przeszło i nie liczę że teraz minie..:(:(buuuu bez moich paskudnych leków ledwo co sobie z tym radzę...ból nie do zniesienia...ale widzę że mnie rozumiecie....Córa dzisiaj wraca z obozu, koleżanka ją przywozi....obliczyłam ,że dojadą gdzieś około 16.00....
Dziewczynki a jak zakupy u Was???:)Bo ja wariuję i ciężko mnie opanować:):)he he....migrena była wybawieniem dla mojego portfela i sklepów bo mnie w nich nie było:):):):)

Hej jak tam weekend? U mnie męczący, 2 dni jezdzilismy po sklepach:-) w sierpniu mamy wesele i jestesmy swiadkami wiec musielismy kupic sukienke garnitur i takie tam piedoly...coraz wiekszymy krokami zbliza mi sie wizyta u lekarza wtorek tuz tuz i mam coraz to wiekszego stresa ,próbuje o tym nie myslec ale same wiece jak to jest:-)
Objawów oprócz kłujacego jajnika i metalicznego posmaku nie mam nadal zadnych, czuje sie normalnie. Boje sie tej wizyty a z drugiej strony juz sie nie moge doczekac zeby rozwiac te wszelkie wątpliwości...
iniiia a co tam u Ciebie? Dobrze sie czujesz? mam nadzieje ze wszysko OK:-)
miłego wieczorku zycze mamusiom ;-)

wera - my też zdecydowaliśmy się na mutsy transporter :) , ze 2 tygodnie temu byliśmy w ikei i była dziewczyna z mutsy urbanem a druga właśnie z transporterem :) Oczywiście obie zaczepiłam i zapytałam czy sa zadowolone ....obie były ale widać było , że ta z urbanem ma większe problemy na zakretach bo on nie skręca tak fajnie i jest ciężki. Ta od transportera była zachwycona tym wózkiem i zobaczyłam go tak '' samego z dzieckiem w środku '' a nie wśród wielu innych w sklepie - wyglada super , spacerówka szeroka i w ogóle potwierdziło się , że my tez go chcemy :) bo bylismy niezdecydowani. Widziałam twój kolorek w sklepie - jest bardzo ładny :) , a my zdecydujemy się chyba na ten ciemniejszy szary albo brązik :) My kupimy pojazd :) dopiero po porodzie , a dziś byliśmy na sesji zdjęciowej ciążowej i już nie mogę doczekać się tych zdjęć , a wy też w końcu byliście bo pamiętam , że takie mieliście plany ?

Martula czuję się tak średnio- dziękuję- mam lekkie mdłość, czasem mocniejsze. Ssyski słabo bolą martwi mnie to trochę, w czwartek dopiero USG bardzo się boję, żeby było serduszko. Nie wiem jak wytrzymam... A U Ciebie też pewnie wkrótce mdłości się zaczną, bo chyba nie wielką cześć nas to omija :)

dodora
ja z wózka też jestem zadowolona dlatego chciałam Ci go polecić gdybyś miała jakieś wątpliwości.....a robiliście sesję taką u fotografa ? my mieliśmy mieć jutro, ale okazało się ze brat męża wróci z urlopu dopiero w przyszłym tygodniu, więc musimy poczekać jeszcze tydzień, poza tym jesteśmy zależni też od pogody, bo chcemy sesję na plaży, więc musi być słonecznie :) a póki co pada nad morzem deszcze :sorry2:

reklama
iniiia własnie jutro mam na 16 wizyte pierwszą u swojego lekarza prowadzącego, bardzo sie boję i denerwuje dzis cały dzien o tym mysle ale mam nadzieje ze bedzie dobrze... Ty kochana masz chociaz mdłosci ja nic oprócz kłującego prawego jajnika pozytywnego testu i hcg, cycochy nadal mnie nie bolą tez sie tym martwię bardzo, sama nie wiem juz co myslec... Tyle juz przeszlysmy wszytskie i nie pozostaje nic innego jak miec nadzieje...A jeszcze jak sie czyta o tych ciążach obumarłych pustych pęcherzykach to głowa boli :no: ja sie czuje najnormalniej jak zawsze nie widze u siebie zadnych zmian Jeju niech juz bedzie jutro....A powiedz mi kochana chodzisz do pracy Czy jestes na L4?

Do góry