kwiat_lotosu dziekuje za wsparcie wiesz jak to jest kazdy mi to powtarza ze jeszcze sie namęcze, ale dopoki nie uslysze tego upragnionego serduszka albo dwoch to bede taka niepewna i zestresowana :-) Jesli chodzi o twoje pytanie to mialam podane 2 mrozaczki, jutro mija dokladnie 3 tyg od transferu... I mam jeszcze 2 ktore mam kiedys zamiar zabrac ze soba...
reklama
eweli1982
Fanka BB :)
marutla82 - ja też jestem szczęściarą która ciążę przechodzi bezobjawowo! Więc nie martw się tym, tylko ciesz, bo inne dziewczyny się całą ciążę męczą
Dziekuje dzieczwynki za wsparcie :-) zazdroszcze Wam ze juz jakas droga za Wami i trzymam kciuki zeby szybciutko zleciało. Macie racje powinnam sie cieszyc a nie obawiac ze moze byc cos nie tak. Nareszcie sie pogoda robi to i czlowiek ma lepsze samopoczucie. A powiedzcie mi Czy rozmawiałyscie z lekarzem na temat wakacji. Ja mam nad morze jakies 350 km i nie wiem czy to nie za daleko. Choc dziewczyny niekotre pisza zeby jechac tylko z przystankami co 100 km.
kwiat_lotosu
eweli1982 a Ty wiesz już jaka płeć Waszych dzieciaczków ?
martula82 ja pojechałam w 22/23 tygodniu nad morze, ponad 4ookm w 1 stronę, bez postoju. dobrze się czułam i niezle znioslam podróż.
martula82 ja pojechałam w 22/23 tygodniu nad morze, ponad 4ookm w 1 stronę, bez postoju. dobrze się czułam i niezle znioslam podróż.
Ostatnia edycja:
czarnykot
martula82 witaj na forum ciesz sie brakiem objawow ;-) Ja mialam mdlosci 3 miesiace,zyganko,jadlowstret a syski bola mnie do tej pory.Na poczatku myslalam,ze bede nawet brac prysznic w staniku;-) Teraz juz ciut lepiej,ale spie w staniku i wogole stanik teraz to moj najlepszy przyjaciel
szarlotka80 bede w polsce od 11.07 :-) a dokladnie na pomorzu
szarlotka80 bede w polsce od 11.07 :-) a dokladnie na pomorzu
Dziewczyny wiem, że ciągle Was męczę, ale cały dzień nie daje mi to spokoju. Wczoraj był 23dpt 3 dniowych zarodków i był na usg tylko pęcherzyk, nie biło serduszko. To już w sumie 6tc, czy myślicie, że mogło być jeszcze za wcześniej? Niby lekarz powiedział, że może jeszcze nie być widać, ale wszędzie piszą, że już od 5tc bije serduszko . Wiecie może czy po in vitro jest inaczej?
Martula witaj Kochana wśród nas... mam nadzieję, że Ty nie będziesz miała takich schizów jak ja ;(
Martula witaj Kochana wśród nas... mam nadzieję, że Ty nie będziesz miała takich schizów jak ja ;(
czarnykot
iniiia spokojnie ...ja transfer mialam 14.03 a serduszko zobaczylam 13.04 ,wiec prawie miesiac po.Moj lekarz powiedzial,ze nie mam co wczesniej przychodzic,bo nie wiadomo czy serduszko bedzie widac. U mnie to byl 6t i5dz,wiec juz prawie 7tc.
Dziewczyny, ja co prawda nie po in vitro, ale w ciazy nie mialam ani jednego objawu (poza brakiem miesiaczki) a dziś mam 8-miesięcznego synka wiec brak objawow to powod do radosci tym bardziej ze najwyrazniej w takich okolicznosciach organizm dobrze przyjął ciążę, ponieważ wymioty to objawa walki organizmu.
reklama
Dziekuje dziewczyny za mile przywitanie ;-)
iniiia to jedziemy na tym samym wózku prawie bo u mnie dzis jest 20dpt i ide na wizyte dopiero we wt. to bedzie 25 dpt, moj lekarz powiedzial mi nawet ze moglabym przyjsc troche poznij jakies 2-3 dni wiec u mnie pewnie tez nic nie bedzie widac. Mysle ze za wczesnie poszlas poczekaj jeszcze kilka dni. Pisze ci to choc sama strasznie sie martwie i przezywam ale musimy byc dobrej mysli :-) bedzie dobrze:-) a ogólnie jak sie czujesz dokucza ci cos bo ja wogóle oprocz kłującego jajnika to nie mam zadnych objawów... dziewczęta mnie tu pocieszająi choc wiem ze maja rację to jakas niespokojna jestem he i te moje cycuchy są jak 2 flaczki Bozie kochany ile to czlowiek sie na zapas martwi ale chyba taka nasza natura.
iniiia to jedziemy na tym samym wózku prawie bo u mnie dzis jest 20dpt i ide na wizyte dopiero we wt. to bedzie 25 dpt, moj lekarz powiedzial mi nawet ze moglabym przyjsc troche poznij jakies 2-3 dni wiec u mnie pewnie tez nic nie bedzie widac. Mysle ze za wczesnie poszlas poczekaj jeszcze kilka dni. Pisze ci to choc sama strasznie sie martwie i przezywam ale musimy byc dobrej mysli :-) bedzie dobrze:-) a ogólnie jak sie czujesz dokucza ci cos bo ja wogóle oprocz kłującego jajnika to nie mam zadnych objawów... dziewczęta mnie tu pocieszająi choc wiem ze maja rację to jakas niespokojna jestem he i te moje cycuchy są jak 2 flaczki Bozie kochany ile to czlowiek sie na zapas martwi ale chyba taka nasza natura.