reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Flandi i my chyba kupimy z tej firmy bright star :) Nasz artysta najlepiej czuje sie na raczkach, wiec musimy cos szybko wybrac...

Dziewczyny kiedy wam sie pojawily brzuszki. Ja wiem ze to sprawa indywidualna. Ja jestem w 14tyg i tak patrzac to moj brzuszek jakis tam jest ale tak jakby sie uprzec to taki powiekszony od tluszczyku i zastrzykow...

reklama
Dziewczyny kiedy wam sie pojawily brzuszki. Ja wiem ze to sprawa indywidualna. Ja jestem w 14tyg i tak patrzac to moj brzuszek jakis tam jest ale tak jakby sie uprzec to taki powiekszony od tluszczyku i zastrzykow...
Katharina to bardzo indywidualne ;) ja teraz mam brzuch większy niż niektóre dziewczyny w 9 mcu. Właściwie od drugiego miesiąca już było widać, ale przy bliźniakach jak mamy ja, Lile czy Pisanka to szybciej leci ;) Moja koleżanka jest w 18tc i nadal nic nie widać ;)

Do góry