Czułam ale myślałam że to Alan się wypycha,byłam w szoku że takie silne skurcze wyszłya czułaś je? Ja już sie boje kolejnego ktg
reklama
Nie dostałamjak dostalas sterydy to jest dobrze. Z Alanem wszystko jest dobrze
Póki co nic się nie zmieniło, skurcze są nadalDziewczyny powodzenia na wizytach i samych cudownych widoków
TeQuilla trzymam kciuki, żeby wszystko ucichło i wróciła do domu :*
ewelin86
Fanka BB :)
Kurcze powiedz Alankowi, że e -ciotka mówi żeby został w mamusi w brzuszku i niczego nie planowałPóki co nic się nie zmieniło, skurcze są nadal
Własne ja nie wiem czy wyczuje skurcze w sensie te jak na @ bo sporo osób wg nie czuje skurczy
ewelin86
No to ja nic już nie rozumiem. Większość jak wychodzą silne skurcze podają sterydy. Nic czekamy razem z Tobą na obchód może wtedy będzie coś wiadomoNie dostałam
Powiem, mam nadzieję że posłucha :-)Kurcze powiedz Alankowi, że e -ciotka mówi żeby został w mamusi w brzuszku i niczego nie planował
Własne ja nie wiem czy wyczuje skurcze w sensie te jak na @ bo sporo osób wg nie czuje skurczy
Ja jestem w takim szoku że wyszły mi skurcze że nawet sobie nie wyobrażasz, w życiu bym nie powiedziała że to one a to przecież moja druga ciąża
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Już po obchodzie, mam leżeć, dostałam leki wyciszajace i czekamy :-/No to ja nic już nie rozumiem. Większość jak wychodzą silne skurcze podają sterydy. Nic czekamy razem z Tobą na obchód może wtedy będzie coś wiadomo
Nie wiem, nic nikt nie wspomniał nawet o sterydach, może są pewni że młody się nie urodzi teraz, nie wiem :-/Tequilla a czemu nie daja sterydow na plucka?? Trzymaj sie!
Dziewczyny kupowalyscie juz lezaczki bujaczki mozecie cos polecic?
Co do leżaczków nie pomogę bo ja nie kupuje, nie są zalecane, mogą opóźniać rozwój ruchowy dziecka więc ja skupie się na macie
reklama
agatek28
Ja przy pierwszym dziecku mialam lezaczek (pozyczony) maly nic nie mial zaburzonego, nie lezal w nim calymi dniami wszystko w granicach zddrowego rozsadku. Wiesz mata fajna sprawa ale uwazam ze i lezaczek ulatwia zycie rodzicow. Moj maly jest na takim etapie, ze juz nie spi calymi dniami, w kolysce nie chce lezec a nosic go pol dnia to troche srednio...Nie wiem, nic nikt nie wspomniał nawet o sterydach, może są pewni że młody się nie urodzi teraz, nie wiem :-/
Co do leżaczków nie pomogę bo ja nie kupuje, nie są zalecane, mogą opóźniać rozwój ruchowy dziecka więc ja skupie się na macie