ewelin86
Fanka BB :)
Ok będę przesyłać linki jak coś ciekawego będzieDobra, zróbmy tak...ja załatwiłam fajne koszule to teraz czekam na linka ze stanikiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok będę przesyłać linki jak coś ciekawego będzieDobra, zróbmy tak...ja załatwiłam fajne koszule to teraz czekam na linka ze stanikiem
32tc ,ktg ok,usg ok ale lekarz stwierdził że dziś jest dobrze a jutro może być inaczej i musi mnie poobserwowac wrrr
Wiem niestety, byle bym nie musiała na weekend zostać bo zwariujeNastaw się na 3 dni, nikt Cię jutro nie wypuści. Dopiero po 3 dniach nfz im zwraca kasę.
Oj weekendny w szpitalu to już wyzwanie. Ja myślę że w piątek Cię wypiszaWiem niestety, byle bym nie musiała na weekend zostać bo zwariuje
Takie jedzenie w szpitalach niestetyObiadek pychotka a kolacja jeszcze lepsza :-( ja chcę do domu! :-( Zobacz załącznik 782006Zobacz załącznik 782007
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadziejęOj weekendny w szpitalu to już wyzwanie. Ja myślę że w piątek Cię wypisza
Zbilansowany posiłek dla ciężarnejTakie jedzenie w szpitalach niestety