reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hejka,
ja już po wizycie. Skierowanie do szpitala wypisane, na badaniach ph 4, także ok, szyjka długa zamknięta, obwód wód płodowych w normie. Z racji ostatnich "mokrych wkładek" dostałam skierowanie na badanie CRP, które wyszło mega podwyższone. Norma 0-5, u mnie 14,67 więc od razu telefon do doktorka, który wystawił receptę na Amoksiklav i mam brać 2x1. Od początku ciąży wszystkie badania w normie, żadnych niedoborów i nadwyżek, a tu taka niespodzianka na sam koniec. Myślicie, że tak wysokie CRP może mieć wpływ na maluszka?

reklama
Tequila, biustonosz do karmienia polecam ten:
Link do: MAMABEL COMFORT
Ja używam go tylko do spania bo świetnie trzyma piersi i wkładki laktacyjne. Nic się nie przesuwa, cycki na miejscu w każdej pozycji. Jak ja kupowałam to Triumph miał tylko ten model, ale teraz widzę na stronie, że mają też jakiś inny ładniejszy lekko usztywniany. W każdym razie do spania z czystym sumieniem polecam ten z linku, a do noszenia w dzień to ja akurat kupiłam z HM. Ale gdyby Triumph miał wtedy inne modele to pewnie kupiłabym w Triumphie

Hejka,
ja już po wizycie. Skierowanie do szpitala wypisane, na badaniach ph 4, także ok, szyjka długa zamknięta, obwód wód płodowych w normie. Z racji ostatnich "mokrych wkładek" dostałam skierowanie na badanie CRP, które wyszło mega podwyższone. Norma 0-5, u mnie 14,67 więc od razu telefon do doktorka, który wystawił receptę na Amoksiklav i mam brać 2x1. Od początku ciąży wszystkie badania w normie, żadnych niedoborów i nadwyżek, a tu taka niespodzianka na sam koniec. Myślicie, że tak wysokie CRP może mieć wpływ na maluszka?
Kurcze pojęcia nie mam co z tym CRP, ale wydaje mi się, że małemu nie zaszkodzi. Końcóweczka już u Ciebie - czekamy na Wiktorka <3

NOWE MAMUSIE DAWAJCIE ZNAĆ KOGO DOPISAĆ ;) niech nam rośnie szczęśliwa lista [emoji173]️[/B]

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
Martka za Twoją szyjkę, żeby sobie żartów nie robiła!
Martini witamy syneczka na świecie [emoji8] Kinia witamy córcię :) Tola32 - witamy i bliźniaki <3

LISTOPAD
10: Butterfly1331 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Natula - badania prenatalne II trymestru
10: TeQuila - badania prenatalne III trymestru
10: Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę / zmiana lekarza
10: Kasia_basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę

14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Lile - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę / zmiana lekarza
16: Natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Katharina203 - wyniki Pappa
19: Pisanka89 - wizyta i wyznaczenie daty cc
21: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: Fiolek81- usg prenatalne III trymestru
22: Martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Ewelin86 - wizyt u gin prowadzącego ciąże +ktg
28: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

GRUDZIEŃ
1: Katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
7: Martka83 - melduje się w szpitalu na cc <3

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3

17.11.2016 - Olusja1987: Wiktorek cc

07.12.2016 - Martka83: Ida cc

16.12.2016 - Ewelin86: Gabryś
24.12.2016 - Kasia_basia: dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka: chłopiec
27.12.2016 - Pisanka89: Julia & Alicja
28.12.2016- TeQuila: Alan
03.02.2017 - Fiolek81: Grażynka
15.02.2017 - Flandi: Lena & Leon
22.02.2017 - Mavi: dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89: Wojtuś

28.03.2017 - Natula: dziewczynka?
21.04.2017 - Lile: ?&?
15.05.2017 - Butterfly1331: Staś (na 70%)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry