Tak liczyłam, miałam taki guziczek do przyciskania wyszło 10 ruchów w ciągu pół godziny więc jak na mojego synusia to max dużoTeQuila a liczyłas tez ruchy na ktg?
reklama
Brakuje mi majtek do szpitala, pampersow, materaca i aptekaWiec tak:
Kupilam 2x prześcieradło
2x ręcznik z kapturkiem
Podkłady poporodowe
Podkłady na łóżeczko
Majtki
Butelka ze smoczkiem
Smoczek
Szczotka i grzebień
Gruszka do nosa
Materac
No i jeszcze takie rzeczy mi zostały jak:
Aspirator
Termometr
Wanienka
Pampersy
Wkładki laktacyjne
Kapturki na brodawki
No i z apteki z 3 rzeczy
ewelin86
Fanka BB :)
Hehe ja jak liczyłam to było z 5 tylko. A jak już mnie odlaczyli to dopiero zaczął się wiercic a tak to spokojny byłTak liczyłam, miałam taki guziczek do przyciskania wyszło 10 ruchów w ciągu pół godziny więc jak na mojego synusia to max dużo
ewelin86
Widzisz to masz mniejBrakuje mi majtek do szpitala, pampersow, materaca i apteka
A masz stanik do karmienia?ja nie wiem jaki kupićWiec tak:
Kupilam 2x prześcieradło
2x ręcznik z kapturkiem
Podkłady poporodowe
Podkłady na łóżeczko
Majtki
Butelka ze smoczkiem
Smoczek
Szczotka i grzebień
Gruszka do nosa
Materac
No i jeszcze takie rzeczy mi zostały jak:
Aspirator
Termometr
Wanienka
Pampersy
Wkładki laktacyjne
Kapturki na brodawki
No i z apteki z 3 rzeczy
Mój dziś też był grzeczny bo ostatnio to uciekał spod głowic a dziś siedział grzecznie tylko pod koniec już nie wytrzymał i strasznie się wierciłHehe ja jak liczyłam to było z 5 tylko. A jak już mnie odlaczyli to dopiero zaczął się wiercic a tak to spokojny był
ewelin86
Też nie mam i tu jest problem. Nie dość ze nie wiem jaki to jeszcze nie jestem pewna czy piersi jeszcze urosną czy juz nie. Wiec pewnie na początku grudnia kupieA masz stanik do karmienia?ja nie wiem jaki kupić
No ja też nie wiem jaki i najgorsze że nawet nie mam kilku wstępnie wybranych, nic, ani sztuki na okuTeż nie mam i tu jest problem. Nie dość ze nie wiem jaki to jeszcze nie jestem pewna czy piersi jeszcze urosną czy juz nie. Wiec pewnie na początku grudnia kupie
ewelin86
Też tak mam. Nawet żadnego nie oglądałam nawet na necie no nic będę się niedługo tym martwićNo ja też nie wiem jaki i najgorsze że nawet nie mam kilku wstępnie wybranych, nic, ani sztuki na oku
Przyjdą koszule to wtedy pewnie stanik zamówię
reklama
Dobra, zróbmy tak...ja załatwiłam fajne koszule to teraz czekam na linka ze stanikiemTeż tak mam. Nawet żadnego nie oglądałam nawet na necie no nic będę się niedługo tym martwić
Przyjdą koszule to wtedy pewnie stanik zamówię