reklama
Ubranka są mega potwierdzam a jakość rewelacyjnaDziewczyny zakochałam się w kolejnym sklepie z ciuszkami [emoji7] w KappAhl jest tyle cudności dla maluchów, a ja nawet nie wiedziałam że tam dziecięcy dział jest [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się zakochałam w Zara mini nie mogę się już doczekać zakupów po porodzie
Wrzucisz listę ciekawa jestem ile mi jeszcze brakujeA ja jyz wyprawkę kupiłam teraz mogę pakowac torbę
A my w szpitalu na obserwacji
Poprosiłam przy okazji ktg o usg z racji wczorajszej sytuacji a dr stwierdził że nie podpisze mi ktg bez obserwacji malucha.
No i leżę i szlag mnie już trafia a to dopiero kilka godzin
Z pozytywów dzisiejszego dnia...miałam usg, u Alana wszystko dobrze, wody w normie, szyjka ok a młody waży...uwaga 2350g
Poprosiłam przy okazji ktg o usg z racji wczorajszej sytuacji a dr stwierdził że nie podpisze mi ktg bez obserwacji malucha.
Z pozytywów dzisiejszego dnia...miałam usg, u Alana wszystko dobrze, wody w normie, szyjka ok a młody waży...uwaga 2350g
ewelin86
Fanka BB :)
A który masz tc bo nie pamiętam? A ktg wyszlo ok?A my w szpitalu na obserwacji
32tc ,ktg ok,usg ok ale lekarz stwierdził że dziś jest dobrze a jutro może być inaczej i musi mnie poobserwowac wrrrA który masz tc bo nie pamiętam? A ktg wyszlo ok?
ewelin86
Wiec tak:Wrzucisz listę ciekawa jestem ile mi jeszcze brakuje
Kupilam 2x prześcieradło
2x ręcznik z kapturkiem
Podkłady poporodowe
Podkłady na łóżeczko
Majtki
Butelka ze smoczkiem
Smoczek
Szczotka i grzebień
Gruszka do nosa
Materac
No i jeszcze takie rzeczy mi zostały jak:
Aspirator
Termometr
Wanienka
Pampersy
Wkładki laktacyjne
Kapturki na brodawki
No i z apteki z 3 rzeczy
ewelin86
Wytrzymasz. Niech sprawdzi dla swietego spokoju. No to mój w 31tc 2130g miał32tc ,ktg ok,usg ok ale lekarz stwierdził że dziś jest dobrze a jutro może być inaczej i musi mnie poobserwowac wrrr
reklama