reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny zakochałam się w kolejnym sklepie z ciuszkami [emoji7] w KappAhl jest tyle cudności dla maluchów, a ja nawet nie wiedziałam że tam dziecięcy dział jest [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ubranka są mega potwierdzam a jakość rewelacyjna :)
Ja się zakochałam w Zara mini :D nie mogę się już doczekać zakupów po porodzie :p

A my w szpitalu na obserwacji :(
Poprosiłam przy okazji ktg o usg z racji wczorajszej sytuacji a dr stwierdził że nie podpisze mi ktg bez obserwacji malucha.
No i leżę i szlag mnie już trafia a to dopiero kilka godzin :(
Z pozytywów dzisiejszego dnia...miałam usg, u Alana wszystko dobrze, wody w normie, szyjka ok a młody waży...uwaga 2350g :o

Laski tak mnie trzesie zimno, wymoczylam nogi w ukropie, leze pod koldra, zjadlam goracy rosol i tak mi zimno.... zaczelam sie martwic ze pokarm strace jak tak sie wygrzewam mocno....

A my w szpitalu na obserwacji :(
Poprosiłam przy okazji ktg o usg z racji wczorajszej sytuacji a dr stwierdził że nie podpisze mi ktg bez obserwacji malucha.
No i leżę i szlag mnie już trafia a to dopiero kilka godzin :(
Z pozytywów dzisiejszego dnia...miałam usg, u Alana wszystko dobrze, wody w normie, szyjka ok a młody waży...uwaga 2350g :o
A który masz tc bo nie pamiętam? A ktg wyszlo ok?

Wrzucisz listę :)ciekawa jestem ile mi jeszcze brakuje :p
Wiec tak:
Kupilam 2x prześcieradło
2x ręcznik z kapturkiem
Podkłady poporodowe
Podkłady na łóżeczko
Majtki
Butelka ze smoczkiem
Smoczek
Szczotka i grzebień
Gruszka do nosa
Materac