reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zawsze robiąc zastrzyki bralam falde skóry czy tluszczyku zależy co tam masz i to w nia wbijałam . Takie mialam zalecenie z kliniki i tak robiłam nigdy w płaski brzuch. A co do tego czy możesz coś. Uszkodzic to raczej wątpliwe. Macica w 11 tc jest na tyle jeszvze schowana a nawet jakby była duża i spuchnieta to dzidzia nadal jest malutka i gdzies tam sobie plywa :)
Dziekuje...

Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
Martka za Twoją szyjkę, żeby sobie żartów nie robiła :*

PAŹDZIERNIK
31: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

LISTOPAD
1: AniaCh83 - badanie prenatalne I trymestru
2: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
3: katharina203 - badania prenatalne I trymestru
8: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: TeQuila - wizyta w szpitalu KTG
10: TeQuila - badania prenatalne III trymestru
10: Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciąże
10: kasia_basia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
16: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: fiolek81- usg prenatalne III trymestru
22: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
23: ewelin86 - wizyt u gin prowadzącego ciąże +ktg

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
17.11.2016 - Olusja1987: chłopiec cc

16.12.2016 - ewelin86: chłopiec
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka
24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
27.12.2016 - pisanka89: dziewczynka & dziewczynka
28.12.2016- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81: dziewczynka
15.02.2017 - Flandi :
dziewczynka & chłopiec
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : chłopiec

28.03.2017- natula : dziewczynka?
21.04.2017 - lile: ?&?

Ostatnia edycja:
Byłam. Na usg trochę się martwie bo dziewczynki tylko ponad 100 gram przybrały od 2 tyg nienwiem czy dobrze czy nie. Szyjka.1.5 cm trochę krotsza niz w poniedziałek ale.podobno to.się zmienia. Za kotara stało 30 studentów obcojezycznych ciężko było rozumieć jezyk technicznie ginokologiczny wiec mało wiem ale.ogólnie tłumaczył im pierdoły. Były tak poplatane ze ciężko było zmierzyć. Ciekawe jak ja mam.odróżniać które kopie jak on z usg nie odróżnia które jest które. ..czekam na sterydy i zobaczyny co dalej

Byłam. Na usg trochę się martwie bo dziewczynki tylko ponad 100 gram przybrały od 2 tyg nienwiem czy dobrze czy nie. Szyjka.1.5 cm trochę krotsza niz w poniedziałek ale.podobno to.się zmienia. Za kotara stało 30 studentów obcojezycznych ciężko było rozumieć jezyk technicznie ginokologiczny wiec mało wiem ale.ogólnie tłumaczył im pierdoły. Były tak poplatane ze ciężko było zmierzyć. Ciekawe jak ja mam.odróżniać które kopie jak on z usg nie odróżnia które jest które. ..czekam na sterydy i zobaczyny co dalej
Podadzą sterydy i będzie dobrze. Dasz rade do 35tc wytrzymać a nawet dłużej :) Dziewczynki wytrzymają :)

Dziewczyny takie mi sie glupie pytanie nasunelo...musze robic nadal zastrzyki w brzuch. Jestem 11t4d. I sie zastanawiam czy mozna ta igla zrobic jakas krzywde dziecku...np przebic worek owodniowy lub pepowine...
Ja robie zastrzyki do tej pory, a dzis koncze 30tc. Ja sie przezucilam na uda.
W uda to bajka, tysiac razy lepiej jak w brzuch.
Jak sie boisz w brzuch to rob w uda.
Ja w brzuch robilam chyba do 20tc, juz nie pamietam.
Krzywdy chyba dziecku nie zrobisz bo igla krotka i troche skory i tluszczu napewno masz[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robie zastrzyki do tej pory, a dzis koncze 30tc. Ja sie przezucilam na uda.
W uda to bajka, tysiac razy lepiej jak w brzuch.
Jak sie boisz w brzuch to rob w uda.
Ja w brzuch robilam chyba do 20tc, juz nie pamietam.
Krzywdy chyba dziecku nie zrobisz bo igla krotka i troche skory i tluszczu napewno masz[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe...teraz to nawet wiecej niz troszke...
Dzis spotkalam znajomego ktory dawno mnie nie widzial i powiedzial ze zbrzydlam na twarzy...w d...to mam ale to juz druga osoba tak stwierdziła ...:):):)

reklama
Do góry