katharina203
Fanka BB :)
Dziewczyny miala ktoras uczulenie po luteinie dopochwowej...swedzenie pieczenie...jak leczyc to samej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha, myślałam że osobno się kupuje ale to nic nie szkodzi bo na początku możesz używać samego prześcieradła a jak już junior dorosnie do pościeli to kupisz gładkie prześcieradło :-)To jest caly komplet. Ja szukam ladnego przescieradla i to znalazlam. Dla tego przescieradla kupie ta posciel, a posciel zawsze sie przyda na zmiane.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak juz kinkiet to porzadnie zamontowany, nie podoba mi sie jak widac kabel z pradem.Ja o tym pomyślałam podczas remontu i już jest doprowadzone światło pod kinkiet ale nie musisz nic kuć bo lampkę możesz powiesić, tylko kabel będzie widoczny na ścianie :-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
No to prawda :-)Jak juz kinkiet to porzadnie zamontowany, nie podoba mi sie jak widac kabel z pradem.
Ja to mam. Myje sie co chwila i swedzi jak diabli, jak tabletka wyplywa. Musze spytac gina czy mi zamieni na podjezykowa.Dziewczyny miala ktoras uczulenie po luteinie dopochwowej...swedzenie pieczenie...jak leczyc to samej?
Do ikei jedziesz? To zobacz ta posciel czy ladna na zywo[emoji6]No to prawda :-)
Jadę zaraz zobaczyć jak świeci ta lampka
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Jadę bo musimy meble odebrać to przy okazji zerknę na lampkę i pościel :-)Do ikei jedziesz? To zobacz ta posciel czy ladna na zywo[emoji6]
To w takim razie zycze, zebys miala szybki i przyjemny porod.Dziewczyny próbowałam w 2 szpitalach to latwic z czego 1 państwowy drugi prywat i nie przeszło...różni lekarze. Od psychiatry nie tolerują i o. Tak znieczulenie tam maja. Moja siostra rodzila w klinice w ktorej ja bede i mowila ze bylo super [emoji5] no nic powiem wam że temat kończę bo temat rzeka nie udało mi sie...nie mislam szczęścia. Widocznie tak ma być...zrobiłam wszystko co mogłam.