G
Gość
Gość
Ladna? 50 zl w ikei razem z przescieradlem. Jest tez taka sama tylko rozowa.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prześcieradło jest cudne! Ale chmurki na pościeli mogły być większe ;-)Ladna? 50 zl w ikei razem z przescieradlem. Jest tez taka sama tylko rozowa.
Zobacz załącznik 779023
Skoro badanie będzie w 13t0d to jak najbardziej jest ok :-) maksymalnie może być 13t6d więc masz trochę zapasu :-)Dzieki, Tequila.
Doczytałam troche w necie i wszędzie piszą ze badanie to wykonuje sie miedzy 11-14tyg. U mnie 1.11 będzie 13tyg 0d. Chyba zostawię tak, bo pewnie i tak nic nie wskóram. Na ostatnim USG Płód był o tydzień mniejszy niż wskazywałby na to termin OM, wiec mam nadzieje ze będzie wiarygodne. Jeju , jak się zdenerwowałam.
Może jeszcze ktoś co mi napisze .... co myślicie dziewczyny?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mogloby byc na odwrot. Duze na poscieli a male na przescieradle.Prześcieradło jest cudne! Ale chmurki na pościeli mogły być większe ;-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Musialby maz kluc w scianie zeby poprowadzic prad pod kinkiet. Ja powiesze cotton ballsy.
No dokładnie :-) ale na żywo może być rzeczywiście ładna :-) może kup pościel i gładkie prześcieradło wtedy nie będą się rzucać w oczy za małe chmurki na pościeli ;-)Mogloby byc na odwrot. Duze na poscieli a male na przescieradle.
Ale chyba kupie, jak na zywo bedzie ladna.
To jest caly komplet. Ja szukam ladnego przescieradla i to znalazlam. Dla tego przescieradla kupie ta posciel, a posciel zawsze sie przyda na zmiane.No dokładnie :-) ale na żywo może być rzeczywiście ładna :-) może kup pościel i gładkie prześcieradło wtedy nie będą się rzucać w oczy za małe chmurki na pościeli ;-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja o tym pomyślałam podczas remontu i już jest doprowadzone światło pod kinkiet ale nie musisz nic kuć bo lampkę możesz powiesić, tylko kabel będzie widoczny na ścianie :-)Musialby maz kluc w scianie zeby poprowadzic prad pod kinkiet. Ja powiesze cotton ballsy.