reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ladna? 50 zl w ikei razem z przescieradlem. Jest tez taka sama tylko rozowa.
1476809716617.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476809716617.jpg
    1476809716617.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 345
reklama
Dzieki, Tequila.
Doczytałam troche w necie i wszędzie piszą ze badanie to wykonuje sie miedzy 11-14tyg. U mnie 1.11 będzie 13tyg 0d. Chyba zostawię tak, bo pewnie i tak nic nie wskóram. Na ostatnim USG Płód był o tydzień mniejszy niż wskazywałby na to termin OM, wiec mam nadzieje ze będzie wiarygodne. Jeju , jak się zdenerwowałam.
Może jeszcze ktoś co mi napisze .... co myślicie dziewczyny?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki, Tequila.
Doczytałam troche w necie i wszędzie piszą ze badanie to wykonuje sie miedzy 11-14tyg. U mnie 1.11 będzie 13tyg 0d. Chyba zostawię tak, bo pewnie i tak nic nie wskóram. Na ostatnim USG Płód był o tydzień mniejszy niż wskazywałby na to termin OM, wiec mam nadzieje ze będzie wiarygodne. Jeju , jak się zdenerwowałam.
Może jeszcze ktoś co mi napisze .... co myślicie dziewczyny?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Skoro badanie będzie w 13t0d to jak najbardziej jest ok :-) maksymalnie może być 13t6d więc masz trochę zapasu :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mogloby byc na odwrot. Duze na poscieli a male na przescieradle.
Ale chyba kupie, jak na zywo bedzie ladna.

No dokładnie :-) ale na żywo może być rzeczywiście ładna :-) może kup pościel i gładkie prześcieradło wtedy nie będą się rzucać w oczy za małe chmurki na pościeli ;-)

No dokładnie :-) ale na żywo może być rzeczywiście ładna :-) może kup pościel i gładkie prześcieradło wtedy nie będą się rzucać w oczy za małe chmurki na pościeli ;-)

To jest caly komplet. Ja szukam ladnego przescieradla i to znalazlam. Dla tego przescieradla kupie ta posciel, a posciel zawsze sie przyda na zmiane.

reklama
Musialby maz kluc w scianie zeby poprowadzic prad pod kinkiet. Ja powiesze cotton ballsy.

Ja o tym pomyślałam podczas remontu i już jest doprowadzone światło pod kinkiet :-D ale nie musisz nic kuć bo lampkę możesz powiesić, tylko kabel będzie widoczny na ścianie :-)

Do góry