To jakaś może angielska wersja
Nie wiem czy dostępna w Polsce? Sprawdzałaś?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jakaś może angielska wersja
A czemu ma nie podjechać?
Nie wiem, dlatego pytam bo tak nisko ten koszyk i te koleczka male.A czemu ma nie podjechać?
Przednie kółka w każdym wózku trzeba podnieść do góry pod krawężnik podjeżdżając :-)
Spokojnie podjedzie pod nawet wysoki krawężnik :-) jak daje rade trzykołowiec to cztero tym bardziej, tylko że mi się wydaje że te wózki nie są dostępne w Polce ale mogę się mylić :-)Nie wiem, dlatego pytam bo tak nisko ten koszyk i te koleczka male.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie sprawdzałam. jeszcze mam trochę czasu bo chcę żeby mały przejeździl zimę w gondoli więc zobaczę pod koniec roku na wózkiTo jakaś może angielska wersja
Nie wiem czy dostępna w Polsce? Sprawdzałaś?
Wydaje mi się że skoro produkują takie wózki to muszą brać pod uwagę tez krawężniki. Gdyby było inaczej to nikt by go nie kupił
Hej dziewczynki miłej soboty życzę
U mnie za 30min remont rusza Dobrze, że tylko 3 dni będzie trwać I będę mogła już urządzać pokój dla Gabrysia No i przewioze już komode i wózek od rodziców W końcu sie doczekałam
Dziewczyny juz nie raz było pytanie odnoście kosmetyków dla noworodka. Mozecie mi przypomniec jakie najlepsze i jakie maści na odparzenia