reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tamta od Tequili to nie wiem, nie oglądam wózków jeszcze, ale McLareny sa juz nawet od urodzenia, albo od początkowych miesięcy, zalezy jaki model, sa tez chyba jakies wkładki dla noworodków. Ale ja tam wolne taka dzidzie w gondoli wozić, wiec pewnie po 6 miesiącu przejdziemy na spacerówkę i mojego wymarzonego McLarena.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no ja tez w gondoli ale nie wiem kiedy dziecko zaczyna jedzic w spacerowce...ale pewnie jak juz sie w gondoli nie miesci :)

reklama
Chodzi o to że prawie żadna spacerówka nie rozkłada się do pozycji całkowicie leżącej, wiele wogóle się nie rozkłada a taki dzidziuś jeszcze śpi na spacerach i to czy oparcie jest rozkładane jest bardzo ważne podczas wyboru spacerówki :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
A czy na zime taka spacerowka da rade? Chodzi mi o to czy te kolka nadaja sie na sneg?

Te quinny są też czterokołowy . Zapp 2 bodajże . Patrzyłam i rozważam

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapp 2 czterokołowy? Nie widziałam ale być może są, z tego co się orientuję to jedyne czterokolowce to te roller coś tam, nie pamiętam :p wygląda jakby kółka z deskorolki miał :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry