reklama
SzczęściaraTeQuila powiem Ci szybko u mnie pójdzie bo tylko przełożenie kontaktu jest no i szpachlowanie a później już tylko malowanie
Kurcze dzisiaj moj tata przyjeżdża nam przełożyć kontakt, szpachlujemy i jutro malowanie, mam nadzieję ze nie przeciągnie się to aż do trzech dniTeQuila powiem Ci szybko u mnie pójdzie bo tylko przełożenie kontaktu jest no i szpachlowanie a później już tylko malowanie
kasia_basia
Fanka BB :)
Jestem wolna. Z badań wyszła tylko lekka anemia, ktg ok. Oczywiście własne życzenie, ale lekarz powiedział że i tak jutro by mnie puścił.
W przyszłym tygodniu idę prywatnie na echo serca płodu i nie będę już spadać ze schodów.
W przyszłym tygodniu idę prywatnie na echo serca płodu i nie będę już spadać ze schodów.
Ostatnia edycja:
Pewnie jutro już będzie gotowe i w poniedziałek będziesz kącik maluszka urządzać a potem to już tylko zdjęcia musisz nam wysłać i czekać na poródKurcze dzisiaj moj tata przyjeżdża nam przełożyć kontakt, szpachlujemy i jutro malowanie, mam nadzieję ze nie przeciągnie się to aż do trzech dni
Super!najważniejsze że wszysko już jest dobrzeJestem wolna. Z badań wyszła tylko lekka anemia, ktg ok. Oczywiście własne życzenie, ale lekarz powiedział że i tak jutro by mnie puścił.
kasia_basia
Dziewczyny jakie łóżeczka kupujecie? Czy któraś decyduje się na klupś?
Ja zamawiam przez internet takie :-)Dziewczyny jakie łóżeczka kupujecie? Czy któraś decyduje się na klupś?
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
kasia_basia
Ja zamawiam przez internet takie :-) Zobacz załącznik 778401
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
A co to za firma?
reklama
katharina203
A lepiej lozeczko z szuflada czy bez ?