reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczynki :) miłej soboty życzę :)

U mnie za 30min remont rusza :D Dobrze, że tylko 3 dni będzie trwać[emoji14]I będę mogła już urządzać pokój dla Gabrysia :) No i przewioze już komode i wózek od rodziców :D W końcu sie doczekałam :)

Dziewczyny juz nie raz było pytanie odnoście kosmetyków dla noworodka. Mozecie mi przypomniec jakie najlepsze i jakie maści na odparzenia
Ja kupuje na odparzenia bepanten, bo tak polecaja, no chyba ze polecicie cos lepszego.

A kosmetyki z rossmana babydream.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :)
Pytałyście wczoraj o sesje dla noworodków. Dziewczynom ze Śląska polecam naszego kolegę- Patryka Chmielewskiego. Możecie zobaczyć jego prace na FB lub na blogu- Najwspanialsze fotografie dzieci. Za sesję zdjęciową bierze chyba 200-250 zł, w tym jest 15 zdjęć. Patryk jest genialny, robił nam sesję ślubną, na noworodkowa też jesteśmy zdecydowani.

Strawbelko, kto jest Twoim lekarzem prowadzącym? Pisałaś kiedyś, że chcesz rodzić w Bytomiu. Też rozważam ten szpital i jestem ciekawa, kto z Angeliusa tam pracuje.

Hej :)
Pytałyście wczoraj o sesje dla noworodków. Dziewczynom ze Śląska polecam naszego kolegę- Patryka Chmielewskiego. Możecie zobaczyć jego prace na FB lub na blogu- Najwspanialsze fotografie dzieci. Za sesję zdjęciową bierze chyba 200-250 zł, w tym jest 15 zdjęć. Patryk jest genialny, robił nam sesję ślubną, na noworodkowa też jesteśmy zdecydowani.

Strawbelko, kto jest Twoim lekarzem prowadzącym? Pisałaś kiedyś, że chcesz rodzić w Bytomiu. Też rozważam ten szpital i jestem ciekawa, kto z Angeliusa tam pracuje.
Moj dr. to dr. Tomanek.
W tym szpitalu tez pracuje dr. Janosz.

Ale....patologia ciazy, gdzie lezysz do czasu jak masz dzidziusia w brzuszku, to oddzial mojego gina i tam jest super.
Jak urodzisz to idziesz z dzieckiem na gore na polozniczy i tam juz sa france. Ostatnio rodzila tam dziewczyna i ja tak potraktowali ze mowi ze masakra.

No coz ja tam i tak rodze, a jak polozne beda niemile to maz je ustawi do pionu i skarge napiszemy[emoji12]

Hej dziewczynki :) miłej soboty życzę :)

U mnie za 30min remont rusza :D Dobrze, że tylko 3 dni będzie trwać :p I będę mogła już urządzać pokój dla Gabrysia :) No i przewioze już komode i wózek od rodziców :D W końcu sie doczekałam :)

Dziewczyny juz nie raz było pytanie odnoście kosmetyków dla noworodka. Mozecie mi przypomniec jakie najlepsze i jakie maści na odparzenia
Zazdroszczę, też bym chciała mieć 3 dniowy remont :D
Co do kosmetyków ja będę używać wszyskiego z emolium a do pupki bepanthen, sylveco i sudocrem

Dziewczyny jeśli macie ochotę możecie przyjrzeć się bliżej listkom piorącym Smart Eco Wash,mają genialne opinie
Sama dostałam na ostatnich warsztatach próbki więc jak już nadejdzie ten piękny czas i zacznę prać ubranka to zobaczę jak się sprawdzają

Moj dr. to dr. Tomanek.
W tym szpitalu tez pracuje dr. Janosz.

Ale....patologia ciazy, gdzie lezysz do czasu jak masz dzidziusia w brzuszku, to oddzial mojego gina i tam jest super.
Jak urodzisz to idziesz z dzieckiem na gore na polozniczy i tam juz sa france. Ostatnio rodzila tam dziewczyna i ja tak potraktowali ze mowi ze masakra.

No coz ja tam i tak rodze, a jak polozne beda niemile to maz je ustawi do pionu i skarge napiszemy[emoji12]

Dziękuję :) Ja biorę pod uwagę Łubinową, jeśli wszystko będzie absolutnie ok albo Bytom, bo czytałam, że w razie czego mają dobry oddział neonatologii. Jeszcze długa droga przede mną, na razie zbieram opinie.

Dziewczyny jeśli macie ochotę możecie przyjrzeć się bliżej listkom piorącym Smart Eco Wash,mają genialne opinie
Sama dostałam na ostatnich warsztatach próbki więc jak już nadejdzie ten piękny czas i zacznę prać ubranka to zobaczę jak się sprawdzają
A ja sie ciesze ze jestem na tym forum i moge sie uczyc od was wszystkich i od ciebie Tequila. Bo tak jak ty lubie nowosci i gadzety i dobrze czytac i brac pod uwage wasze opinie...

reklama
Do góry