reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny mam glupie pytanie i moze troche obrzydliwe, ale nie daje mi to spokoju.
Tez Wam tak siuski inensywnie smierdza? Moze nie smierdza, ale taki intensywny zapach jest. Nie wiem czy cos sie zlego dzieje, czy to normalne w ciazy? Mi sie to zaczelo jakos ze 2 tyg. temu. Badanie moczu ok

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam glupie pytanie i moze troche obrzydliwe, ale nie daje mi to spokoju.
Tez Wam tak siuski inensywnie smierdza? Moze nie smierdza, ale taki intensywny zapach jest. Nie wiem czy cos sie zlego dzieje, czy to normalne w ciazy? Mi sie to zaczelo jakos ze 2 tyg. temu. Badanie moczu ok

chyba normalne :oops:

Kochane a jaki polecacie sam wózek spacerowy ? Bo wyszła sytuacja taka że będę mieć jednak inny nowy. Moja siostra zaszła w ciążę więc małego woze narazie w gondoli ale jak ona urodzi to maly będzie miał 9 miesięcy i stwierdziłam że dam jej wózek 2w1 a sama kupię po prostu spacerówkę bo po co mi już wtedy gondola

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od kilku lat marze o Maclarenie. Od kilku lat, bo moj mały był juz spory jak mi sie tak strasznie te wózki spodobały. Jak miał ponad dwa lata udało mi sie kupić używana taka podstawowa wersje mclarena-parasolkę i był super, ale mało go używałam, ale stoi i czeka . Jak donoszę to bede korzystać z gondoli po starszym , JedoFyn... ciekawe czy sa jeszcze te wózki... wtedy były super, a pozniej kupie chyba McLarena, ktory rozklada sie na prosto i mozna mieć do biego mnóstwo dodatków. Tak przynajmniej było pare lat temu, teraz co innego na topie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od kilku lat marze o Maclarenie. Od kilku lat, bo moj mały był juz spory jak mi sie tak strasznie te wózki spodobały. Jak miał ponad dwa lata udało mi sie kupić używana taka podstawowa wersje mclarena-parasolkę i był super, ale mało go używałam, ale stoi i czeka . Jak donoszę to bede korzystać z gondoli po starszym , JedoFyn... ciekawe czy sa jeszcze te wózki... wtedy były super, a pozniej kupie chyba McLarena, ktory rozklada sie na prosto i mozna mieć do biego mnóstwo dodatków. Tak przynajmniej było pare lat temu, teraz co innego na topie.

Moja siostra miala McLarena...byla zachwycona...

Dziewczyny, mam teraz 10t3d i często boli mnie brzuch, czasem mam wrażenie, ze jak na okres, ale nie do końca, przewaznie biorę nospe tak 1 na dzien. Tez tak miałyście ? To nie jest jakis bol straszny, taki lekki w sumie, ale męczący, ze wole poleżeć wtedy.
I powiedzcie mi prosze , czy w tym czasie odczuwalyscie bol w kroczu... nie wiem jak to opisać, boli mnie jakby kośc w środku. Pamietam z poprzedniej ciazy, cos takiego ze niektórym dokucza bol spojenia łonowego, ale to chyba pozniej, a nie w pierwszym trymestrze... ???????

Dziewczyny, mam teraz 10t3d i często boli mnie brzuch, czasem mam wrażenie, ze jak na okres, ale nie do końca, przewaznie biorę nospe tak 1 na dzien. Tez tak miałyście ? To nie jest jakis bol straszny, taki lekki w sumie, ale męczący, ze wole poleżeć wtedy.
I powiedzcie mi prosze , czy w tym czasie odczuwalyscie bol w kroczu... nie wiem jak to opisać, boli mnie jakby kośc w środku. Pamietam z poprzedniej ciazy, cos takiego ze niektórym dokucza bol spojenia łonowego, ale to chyba pozniej, a nie w pierwszym trymestrze... ???????

Mnie tez czesto boli a jestem w 9t4d...do tego czasami taki dziwny klujacy bol w odbycie i czesto bola lub kluja mnie jajniki...to chyba normalne...pewnie sie tam cos rozciaga ale tez jestrm ciekawa czy dziewczyny tez tak mialy...

Pewnie Ci sie tam wszystko rozciaga 8 moze dlatego ten bol.

reklama
A ilu miesieczne dziecko moze juz jezdzic taka spacerowka typu mclaren lub taka co proponowala Tequila

Tamta od Tequili to nie wiem, nie oglądam wózków jeszcze, ale McLareny sa juz nawet od urodzenia, albo od początkowych miesięcy, zalezy jaki model, sa tez chyba jakies wkładki dla noworodków. Ale ja tam wolne taka dzidzie w gondoli wozić, wiec pewnie po 6 miesiącu przejdziemy na spacerówkę i mojego wymarzonego McLarena.

Do góry