reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja też się przypominalam. Tam nie praktykują kangurowania. Biorą dziecko odrazu do czyszczenia i tata może się przywitać. Po jakiś 20 minutach ma już dziecko na sali i on się zajmuje

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Na stronie jest napisane że tata kanguruje a przystawienie do piersi jest możliwe zaraz po wydobyciu dziecka i ja nie przyjmuje innej opcji do wiadomości :D

Wiesz to co piszę na stronie to pisze. Ja mówię o własnych doświadczeniach. I nie pisze złośliwie, chce tylko żebyś się nie zawiodła :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ustalę wszystko wcześniej z lekarzem i będę stanowczo się upierać przy swoim, znam swoje prawa i nikt mi nie może odmówić bliskości dziecka w pierwszych dwóch najwazniejszych godzinach życia dziecka
Jeśli trzeba umiem walczyć o swoje :p ale dzięki, będę mieć na uwadze i od początku będę bardziej stanowcza :D

No właśnie różnie, bo czasem tak jakby był przez środek brzucha ułożony a czasem całkiem z prawej strony, w ogóle odkąd mam taki twardy brzuch to on raczej mało kopie a tak się wypycha bardziej
Chciałabym żeby mi zrobili badania i puścili do domu
Jeszcze dziś te warsztaty...szkoda mi je opuścić, no ale zdrowie małego najważniejsze
Myślę, ze jednak położą cie na obserwację, u mnie na wejściu zrobili zapis toko zeby sprawdzić czy sa skurcze, badanie ginekologiczne, usg i wymazy i od razu na oddział. Na wynik wymazów czeka się 72h. Jedyne wytłumaczenie każdego od początku to było właśnie ułożenie poprzeczne dziecka.

Dziewczyny czy juz szukałyście koszul do karmienia? Może któraś z Was juz kupiła i jakąś strone poleca :)
Bo ja właśnie zaczynam szukać na necie :p

reklama
Do góry