Super, w moim szpitalu nie ma takiej opcjiTutaj info ze mozna u nich miec cc z mezem
Link do: Szpital Specjalistyczny nr 2 w Bytomiu
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Na stronie jest napisane że tata kanguruje a przystawienie do piersi jest możliwe zaraz po wydobyciu dziecka i ja nie przyjmuje innej opcji do wiadomościJa też się przypominalam. Tam nie praktykują kangurowania. Biorą dziecko odrazu do czyszczenia i tata może się przywitać. Po jakiś 20 minutach ma już dziecko na sali i on się zajmuje
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Tequila chyba znalazlam wozek. Jutro jade ogladac jak ktos juz nie zarezerwowal. 1900 do negocjacji. Taki jak Twoj, spacerowka uzywana 4 miesiace, a gondola 2 razy.
Gdyby mieli cie zatrzymać to już byś o tym wiedziała, no chyba że coś na tej ostatniej konsultacji powiedzą, czego nie życzęMam nadzieję że mnie nie zatrzymają. Nie zakładałam takiej opcji. Córka w szkole, mąż w delegacji. Nie mam opcji innej opieki niż ja.
NajpiękniejszyTequila chyba znalazlam wozek. Jutro jade ogladac jak ktos juz nie zarezerwowal. 1900 do negocjacji. Taki jak Twoj, spacerowka uzywana 4 miesiace, a gondola 2 razy.
Nikaaa
Fanka BB :)
Wiesz to co piszę na stronie to pisze. Ja mówię o własnych doświadczeniach. I nie pisze złośliwie, chce tylko żebyś się nie zawiodłaNa stronie jest napisane że tata kanguruje a przystawienie do piersi jest możliwe zaraz po wydobyciu dziecka i ja nie przyjmuje innej opcji do wiadomości
Ja ustalę wszystko wcześniej z lekarzem i będę stanowczo się upierać przy swoim, znam swoje prawa i nikt mi nie może odmówić bliskości dziecka w pierwszych dwóch najwazniejszych godzinach życia dzieckaWiesz to co piszę na stronie to pisze. Ja mówię o własnych doświadczeniach. I nie pisze złośliwie, chce tylko żebyś się nie zawiodła
Jeśli trzeba umiem walczyć o swoje ale dzięki, będę mieć na uwadze i od początku będę bardziej stanowcza
Myślę, ze jednak położą cie na obserwację, u mnie na wejściu zrobili zapis toko zeby sprawdzić czy sa skurcze, badanie ginekologiczne, usg i wymazy i od razu na oddział. Na wynik wymazów czeka się 72h. Jedyne wytłumaczenie każdego od początku to było właśnie ułożenie poprzeczne dziecka.No właśnie różnie, bo czasem tak jakby był przez środek brzucha ułożony a czasem całkiem z prawej strony, w ogóle odkąd mam taki twardy brzuch to on raczej mało kopie a tak się wypycha bardziej
Chciałabym żeby mi zrobili badania i puścili do domu
Jeszcze dziś te warsztaty...szkoda mi je opuścić, no ale zdrowie małego najważniejsze
reklama