reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U mnie 6 lat temu, rodziłam 12 godz, oczywiście maz był obok, pozniej na blok pojechałam, wyciągnęli synka, policzek do policzka przez 5 sek, chyba troche wytarli go zawineli wcześniej i do taty pojechał, a dopiero pozniej mnie pozszywali i na sali juz był maz i Mały... W UK koleżance robili cesarkę przy mężu... tez mam taka nadzieje, nienawidzę tego znieczulenia podpajęczynówkowego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak czujesz małego? W sensie ułożenia?
Ciekawa jestem bardzo co ci powiedzą
No właśnie różnie, bo czasem tak jakby był przez środek brzucha ułożony a czasem całkiem z prawej strony, w ogóle odkąd mam taki twardy brzuch to on raczej mało kopie a tak się wypycha bardziej
Chciałabym żeby mi zrobili badania i puścili do domu
Jeszcze dziś te warsztaty...szkoda mi je opuścić, no ale zdrowie małego najważniejsze

Do góry