reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Żartujesz?
Koniecznie musisz wyprać w proszku dla dzieci i wyprasować!
Noworodek jest taki wrażliwy a wiadomo jak wygląda proces produkcji ubranek
W życiu nie założyła bym niemowleciu nie wypranego ubranka
Niektórzy nawet wózki nowe piorą a my o ubranku który ma styk ze skórą rozmawiamy.
No patrz tyle dzieci żyje i mają się zdrowo i nic im się nie działo mimo że ubrania nie były prane...

Też ten zamawiam. Reszta jest taka pstrokata. Dziś również pierwsze ciuszki ze smyka odbieram. Siostra zamówiła komplecik: czapeczka, spodnie i body. Chciałam żeby brała udział w zakupach. Nie jestem przekonana jak to będzie po narodzinach. Córka przez 8 lat była rozpieszczoną jedynaczką.

Moj przez 6 lat , dopiero od niedawna lubi niemowlaki, mowi ze chce mieć braciszka , ale chyba nie rozumie , ze nie bedzie mogł sie z nim bawić klockami czy samochodami przez długi czas.
Jak powiedzialas córeczce , ze bedzie siostra ?
My planujemy powiedzieć za jakis miesiac i pozbiej wybrać sie razem na usg 3/4D.
Póki co nic nie wie, ale skubaniec podsłuchuje rozmowy , a niby wgapiony w bajkę czy w cos innego. Ostatnio mnie zapytał : Mamo, Ty w ciazy jestes? Ja oczy zrobiłam i pytam dlaczego tak mowi, a On na to : Bo jestes taka glubiutka jakbys była ...
A pare tyg wcześniej, jak sie borykałam z niska beta wciąż, mowie do mamy przez tel, ze jakies tam leki musze kupić, a On głowę podnosi znad lekcji i mowi: kup te leki , wez je, moze Ci ta beta ulośnie w koncu...
Naprawdę staramy sie nie rozmawiać o tym przy nim , zeby mu zamętu w główce nie robić, a tu taki cwaniak, niby nie słucha, obijetny na wszystko, a w jego główce takie teorie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Martini, przeczytaj i sama potem zdecyduj czy upierzesz czy bedziesz sluchac tamtych dziewczyn.
Link do: Pierzesz nowe ubrania przed założeniem? "Aż roi się od bakterii kałowych, wirusów, bakterii czy grzybów"

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki za rady róbcie jak chcecie a ja zostaję przy swoim zdaniu. Zapytalas kiedy pierzemy itd ja wypowiedzialam swoje zdanie ale nie potrzebowałam w tym temacie opinii innych. Po drugie co do Twojego pytania to chyba prasowanie i pranie tez każdy robi w czasie kiedy mu się chce i kiedy ma czas...sprawa indywidualna.

Dzięki za rady róbcie jak chcecie a ja zostaję przy swoim zdaniu. Zapytalas kiedy pierzemy itd ja wypowiedzialam swoje zdanie ale nie potrzebowałam w tym temacie opinii innych. Po drugie co do Twojego pytania to chyba prasowanie i pranie tez każdy robi w czasie kiedy mu się chce i kiedy ma czas...sprawa indywidualna.
Martini widze ze jestes bojowo nastawiona do niektorych osob.

Zapytalam dziewczyn kiedy piora i prasuja ubranka bo chce sie chce ich doradzic, nie wiem co Ci w tym przeszkadza?

Strasznie ziejesz jadem i chyba chcesz sie tu na sile z niektorymi osobami poklocic.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

No patrz tyle dzieci żyje i mają się zdrowo i nic im się nie działo mimo że ubrania nie były prane...
Nie rozumiem dlaczego w taki sposób odpowiadasz?
Jeżeli o mnie chodzi to możesz nie prać ubranek, twoje dziecko, twoja decyzja.
Może będziesz miała szczęście i Twoje dziecko nie dostanie wysypki po brudnych ciuchach,nie uczuli się, nie zarazi się jakimś dziadostwem i nie będziesz musiała pluć sobie w twarz że to twoja wina

reklama
Może następnym razem zaznacz że mamy twojego postu nie komentować,że nie potrzebujesz naszej opini, będzie wtedy prościej uniknąć takich niefajnych sytuacji

Do góry