Też ten zamawiam. Reszta jest taka pstrokata. Dziś również pierwsze ciuszki ze smyka odbieram. Siostra zamówiła komplecik: czapeczka, spodnie i body. Chciałam żeby brała udział w zakupach. Nie jestem przekonana jak to będzie po narodzinach. Córka przez 8 lat była rozpieszczoną jedynaczką.
Moj przez 6 lat , dopiero od niedawna lubi niemowlaki, mowi ze chce mieć braciszka , ale chyba nie rozumie , ze nie bedzie mogł sie z nim bawić klockami czy samochodami przez długi czas.
Jak powiedzialas córeczce , ze bedzie siostra ?
My planujemy powiedzieć za jakis miesiac i pozbiej wybrać sie razem na usg 3/4D.
Póki co nic nie wie, ale skubaniec podsłuchuje rozmowy , a niby wgapiony w bajkę czy w cos innego. Ostatnio mnie zapytał : Mamo, Ty w ciazy jestes? Ja oczy zrobiłam i pytam dlaczego tak mowi, a On na to : Bo jestes taka glubiutka jakbys była ...
A pare tyg wcześniej, jak sie borykałam z niska beta wciąż, mowie do mamy przez tel, ze jakies tam leki musze kupić, a On głowę podnosi znad lekcji i mowi: kup te leki , wez je, moze Ci ta beta ulośnie w koncu...
Naprawdę staramy sie nie rozmawiać o tym przy nim , zeby mu zamętu w główce nie robić, a tu taki cwaniak, niby nie słucha, obijetny na wszystko, a w jego główce takie teorie
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom