reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A gdzie foty koszy??? Tak zachwalasz a sie nie pochwalisz?
emoji53.png

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A no bo to na razie tylko z neta zdjęcie ;) Ale dooobra :p
Sliczny. Ile takie cudo?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kosz za 29 funtów + stojak-kołyska 19 funtów

reklama
Jestem na IP. Rizmawiałam z gin. Ona mnie nie może przyjąć a ktoś powinien mnie zbadać. Mam tylko powiedzieć że to się dzisiaj stało.
Głupio się czuję, że zleceważyłam.

Jestem na IP. Rizmawiałam z gin. Ona mnie nie może przyjąć a ktoś powinien mnie zbadać. Mam tylko powiedzieć że to się dzisiaj stało.
Głupio się czuję, że zleceważyłam.
Kasia_basia spokojnie, na pewno wszystko jest dobrze, ale lepiej posprawdzać. Dobrze, że już jesteś na IP. Trzymamy kciuki!

Ja nowych nie piore u mnie dziewczyny gadaly ze nowych i zapakowanych nie praly.
Żartujesz?
Koniecznie musisz wyprać w proszku dla dzieci i wyprasować!
Noworodek jest taki wrażliwy a wiadomo jak wygląda proces produkcji ubranek
W życiu nie założyła bym niemowleciu nie wypranego ubranka
Niektórzy nawet wózki nowe piorą a my o ubranku który ma styk ze skórą rozmawiamy.

Żartujesz?
Koniecznie musisz wyprać w proszku dla dzieci i wyprasować!
Noworodek jest taki wrażliwy a wiadomo jak wygląda proces produkcji ubranek
W życiu nie założyła bym niemowleciu nie wypranego ubranka
Niektórzy nawet wózki nowe piorą a my o ubranku który ma styk ze skórą rozmawiamy.

Ale z tym prasowaniem to nie przesada? Bo pranie to oczywiście i tu nie dyskutuję.
Swoją drogą to w czym będziecie prać ciuszki? Bo ja to się nie orientuję co powinno się stosować..

reklama
Ale z tym prasowaniem to nie przesada? Bo pranie to oczywiście i tu nie dyskutuję.
Swoją drogą to w czym będziecie prać ciuszki? Bo ja to się nie orientuję co powinno się stosować..
Każde ubranko powinno się wyprać i wyprasować
Ciuszki pierzesz w niskiej temperaturze tylko prasowanie sprawia że pozbywasz się zarazków
Ja wybrałam asortyment Lovela,kapsułki i plyn do prania

Do góry