reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, Wam tez tak faluja brzuchy?
Wczesniej bylo kopanie i delikatnie brzuch podskakiwal.
Dzisiaj to juz mam fale na brzuchu, maly wystawia noge albo pupke bo mi rosna takie gorki w roznych miejscach brzucha. Niesamowite to jest[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj to juz mam fale na brzuchu, maly wystawia noge albo pupke bo mi rosna takie gorki w roznych miejscach brzucha. Niesamowite to jest[emoji4]

Mi synek przewaznie wypina tylek :D ostatnio rozmawialam z osoba ktorej nie lubie i wtedy caly czas dupsko bylo wypiete :D

Tak mam to samo :) Czasami mam 3 górki jednocześnie :D
A fale to non stop nawet w nocy jak ręke poloże to czuje :D

Mój synuś to ma taki power że jak się wypina to aż boli, układa się tak że brzuch z żadnej strony nie przypomina okrągłej ciążowej piłeczki :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi synek przewaznie wypina tylek :D ostatnio rozmawialam z osoba ktorej nie lubie i wtedy caly czas dupsko bylo wypiete :D
Na wykładach z Zawitkowskim był poruszony temat właśnie podejścia dziecka do osób nielubianych przez mamę i wiecie że podobno tak jest że jak mama kogoś nie lubi to dziecko też np będzie płakać słysząc teściową :p ale też może bardzo lubić kolegę tatusia ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha też tak mam. Ekstra uczucie. Nawet filmik nagrałam jak Młoda się wygina. Powiem Wam że niby po 32 tc jest mniej ruchów ale u mnie wręcz odwrotnie. Mam wrażenie ze ona wcale nie śpi a jak już to jakieś 15-20 minut i od nowa gimnastyka. Jedynie nieprzyjemnie mi jest bo nogi ma w lewym biodrze i czasami bardzo boli.

Jestem wlasnie po wizycie położnej. Pogadaliśmy o tych wszystkich formalnościach które trzeba załatwić. Ah trochę tego bedzie. No i nie wiedziałam ze dziecko trzeba od razu zameldować. A będziemy ją meldować u moich rodziców bo tu wynajmujemy mieszkanie. Ciekawe kto to ogarnie skoro oni mieszkają 200 km od nas. Masakra.
Tętno Małej oki, podusili brzuchol i pojechała. Mam zadzwonić jak bedzie po wszystkim.

reklama
Jestem wlasnie po wizycie położnej. Pogadaliśmy o tych wszystkich formalnościach które trzeba załatwić. Ah trochę tego bedzie. No i nie wiedziałam ze dziecko trzeba od razu zameldować. A będziemy ją meldować u moich rodziców bo tu wynajmujemy mieszkanie. Ciekawe kto to ogarnie skoro oni mieszkają 200 km od nas. Masakra.
Tętno Małej oki, podusili brzuchol i pojechała. Mam zadzwonić jak bedzie po wszystkim.
A moglabys napisac jak jest z tymi formalnosciami? Ile czasu na to jest i co gdzie?

Do góry