reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, Wam tez tak faluja brzuchy?
Wczesniej bylo kopanie i delikatnie brzuch podskakiwal.
Dzisiaj to juz mam fale na brzuchu, maly wystawia noge albo pupke bo mi rosna takie gorki w roznych miejscach brzucha. Niesamowite to jest[emoji4]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj to juz mam fale na brzuchu, maly wystawia noge albo pupke bo mi rosna takie gorki w roznych miejscach brzucha. Niesamowite to jest[emoji4]

Mi synek przewaznie wypina tylek :D ostatnio rozmawialam z osoba ktorej nie lubie i wtedy caly czas dupsko bylo wypiete :D

Tak mam to samo :) Czasami mam 3 górki jednocześnie :D
A fale to non stop nawet w nocy jak ręke poloże to czuje :D

Mój synuś to ma taki power że jak się wypina to aż boli, układa się tak że brzuch z żadnej strony nie przypomina okrągłej ciążowej piłeczki :p

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi synek przewaznie wypina tylek :D ostatnio rozmawialam z osoba ktorej nie lubie i wtedy caly czas dupsko bylo wypiete :D
Na wykładach z Zawitkowskim był poruszony temat właśnie podejścia dziecka do osób nielubianych przez mamę i wiecie że podobno tak jest że jak mama kogoś nie lubi to dziecko też np będzie płakać słysząc teściową :p ale też może bardzo lubić kolegę tatusia ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha też tak mam. Ekstra uczucie. Nawet filmik nagrałam jak Młoda się wygina. Powiem Wam że niby po 32 tc jest mniej ruchów ale u mnie wręcz odwrotnie. Mam wrażenie ze ona wcale nie śpi a jak już to jakieś 15-20 minut i od nowa gimnastyka. Jedynie nieprzyjemnie mi jest bo nogi ma w lewym biodrze i czasami bardzo boli.

Jestem wlasnie po wizycie położnej. Pogadaliśmy o tych wszystkich formalnościach które trzeba załatwić. Ah trochę tego bedzie. No i nie wiedziałam ze dziecko trzeba od razu zameldować. A będziemy ją meldować u moich rodziców bo tu wynajmujemy mieszkanie. Ciekawe kto to ogarnie skoro oni mieszkają 200 km od nas. Masakra.
Tętno Małej oki, podusili brzuchol i pojechała. Mam zadzwonić jak bedzie po wszystkim.

reklama
Jestem wlasnie po wizycie położnej. Pogadaliśmy o tych wszystkich formalnościach które trzeba załatwić. Ah trochę tego bedzie. No i nie wiedziałam ze dziecko trzeba od razu zameldować. A będziemy ją meldować u moich rodziców bo tu wynajmujemy mieszkanie. Ciekawe kto to ogarnie skoro oni mieszkają 200 km od nas. Masakra.
Tętno Małej oki, podusili brzuchol i pojechała. Mam zadzwonić jak bedzie po wszystkim.
A moglabys napisac jak jest z tymi formalnosciami? Ile czasu na to jest i co gdzie?

Do góry