reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
Martka za Twoją szyjkę, żeby sobie żartów nie robiła :*
PAŹDZIERNIK
11: kinia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
11: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12: Kajka*89- badania prenatalne II trymestru
12:mavi - wizyta u gin prowadzącego ciąże
14: butterlfy1331 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
14: Olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: lile - wizyta u gin prowadzącego ciąże
18:martka - wizyta u gin prowadzącego ciąże
21: husan -wizyta u gin prowadzacego ciaze
24:Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciąże + KTG
25: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: kasia_basia - badania prenatalne III trymestru
26: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
LISTOPAD
2: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
3: katharina203 - badania prenatalne I trymestru
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: fiolek81- usg prenatalne III trymestru
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
27.10.2016 - kinia: dziewczynka cc
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
18.11.2016 - Olusja1987: chłopiec
17.12.2016 - ewelin86: chłopiec
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka
24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
27.12.2016 - pisanka89: dziewczynka & dziewczynka
28.12.2016- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81: dziewczynka
15.02.2017 - Flandi : dziewczynka & chłopiec
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : chłopiec
28.03.2017- natula : dziewczynka?
21.04.2017 - lile: ?&?
Proszę się zastanowić, kto chciałby przejąć kalendarz
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
Martka za Twoją szyjkę, żeby sobie żartów nie robiła :*
PAŹDZIERNIK
11: kinia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
11: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
12: Kajka*89- badania prenatalne II trymestru
12:mavi - wizyta u gin prowadzącego ciąże
14: butterlfy1331 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
14: Olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: lile - wizyta u gin prowadzącego ciąże
18:martka - wizyta u gin prowadzącego ciąże
21: husan -wizyta u gin prowadzacego ciaze
24:Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciąże + KTG
25: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: kasia_basia - badania prenatalne III trymestru
26: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
LISTOPAD
2: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
3: katharina203 - badania prenatalne I trymestru
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: fiolek81- usg prenatalne III trymestru
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!
Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
27.10.2016 - kinia: dziewczynka cc
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
18.11.2016 - Olusja1987: chłopiec
17.12.2016 - ewelin86: chłopiec
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka
24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
27.12.2016 - pisanka89: dziewczynka & dziewczynka
28.12.2016- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81: dziewczynka
15.02.2017 - Flandi : dziewczynka & chłopiec
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : chłopiec
28.03.2017- natula : dziewczynka?
21.04.2017 - lile: ?&?
Proszę się zastanowić, kto chciałby przejąć kalendarz
MartiniM
Ja juz po....Niestety srednio kolorowo, dostalam leki na cisnienie, to drugie jest na skarju i musze teraz brac tabletki i mierzyc cisnienie, oby spadlo lub przynajmniej nie wzrastalo. Do tego lekarz mnie wkurza bo ciagle ghlupa pali wzgledem porodu wie ze chce rodzic w szpiatlu innym niz on pracuje i ciagle mi o nim gada i oczywiscie ze jak cisnienie bedzie za wysokie to musze zglosic sie na wizyte do niego jak najszybciej i wrazie czego to do tego "jego" szpitala no i pytam sie kiedy zdejmujemy pessar bo teoretycznie mial byc 25.10 zdjety a on mi mowi ze nie bedziemy go zdjemowac do konca i w szpitalu go zdjemiemy, jak uslyszalam ze zdejmiemy to mowie ze ale jak bo ja przeciez nie rodze tam gdzie on pracuje, a on aha i czy bylam juz po kwalifikacje zeby rodzic tam gdzie chce ja mowie ze tak, a on no dobra to zdejma jak sie zacznie tylko trzeba powiedziec ze jest. Zaczynam sie niepokoic czy pozniej nie bedzie akcji typu ze przenosze ciaze i znowu bedzie na sile ciagnal mnie do tego swojego szpitalika??
Jaki ten mój maluszek w brzuszku dziś aktywny . Rusza się i rusza [emoji8] coś ostatnio boli mię żołądek i to okropnie. Czy to juz możliwe żeby gdzieś mi tam ugniatał juz ????? .21tc.
Ale mam lenia z łóżka na łóżko dziś się przemieszczam .jak tak dalej pójdzie to cała jesień i zimę przespie. . [emoji12]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mam lenia z łóżka na łóżko dziś się przemieszczam .jak tak dalej pójdzie to cała jesień i zimę przespie. . [emoji12]
ewelin86
Co jest z tymi lekarzami? Ostatnio koleżanka też mi pisąła, że jej coś miesza strasznie itd Widzę, że im bliżej porodu to im coś odwala.Ja juz po....Niestety srednio kolorowo, dostalam leki na cisnienie, to drugie jest na skarju i musze teraz brac tabletki i mierzyc cisnienie, oby spadlo lub przynajmniej nie wzrastalo. Do tego lekarz mnie wkurza bo ciagle ghlupa pali wzgledem porodu wie ze chce rodzic w szpiatlu innym niz on pracuje i ciagle mi o nim gada i oczywiscie ze jak cisnienie bedzie za wysokie to musze zglosic sie na wizyte do niego jak najszybciej i wrazie czego to do tego "jego" szpitala no i pytam sie kiedy zdejmujemy pessar bo teoretycznie mial byc 25.10 zdjety a on mi mowi ze nie bedziemy go zdjemowac do konca i w szpitalu go zdjemiemy, jak uslyszalam ze zdejmiemy to mowie ze ale jak bo ja przeciez nie rodze tam gdzie on pracuje, a on aha i czy bylam juz po kwalifikacje zeby rodzic tam gdzie chce ja mowie ze tak, a on no dobra to zdejma jak sie zacznie tylko trzeba powiedziec ze jest. Zaczynam sie niepokoic czy pozniej nie bedzie akcji typu ze przenosze ciaze i znowu bedzie na sile ciagnal mnie do tego swojego szpitalika??
No to nie za fajnie z tym ciśnieniem masz A pessar raczej kilka tyg przed porodem się zdejmuje.
ewelin86
Oj mój też coś dzis daje czaduJaki ten mój maluszek w brzuszku dziś aktywny . Rusza się i rusza [emoji8] coś ostatnio boli mię żołądek i to okropnie. Czy to juz możliwe żeby gdzieś mi tam ugniatał juz ????? .21tc.
Może tak być, że gdzieś Ci uciska. Mi 2 dni tak uciskał gdzieś na nerw, że aż z tego wymiotowałam Na szczęście dał mi już spokój
Powiem Ci, że gdyby nie syn koleżanki, którym się opiekuję to też bym tylko leżała Ja zamierzał listopad tak przeleżeć
MartiniM
Nie wiem o co juz w tym wszystkim chodzi - plakac mi sie chce, mial byc zdjety w 38 tyg a teraz co ?! Zalecil jeszcze masaz krocza zeby bylo latwiej przy porodzie i zeby nie bylo konieczne naciecie krocza. No i 11.5 kg do przodu duzo mi sie wydajeCo jest z tymi lekarzami? Ostatnio koleżanka też mi pisąła, że jej coś miesza strasznie itd Widzę, że im bliżej porodu to im coś odwala.
No to nie za fajnie z tym ciśnieniem masz A pessar raczej kilka tyg przed porodem się zdejmuje.
ewelin86
Nie wiem co mam poradzić Czy ja wiem czy dużo? Znam osoby, które 25kg przytyły.Nie wiem o co juz w tym wszystkim chodzi - plakac mi sie chce, mial byc zdjety w 38 tyg a teraz co ?! Zalecil jeszcze masaz krocza zeby bylo latwiej przy porodzie i zeby nie bylo konieczne naciecie krocza. No i 11.5 kg do przodu duzo mi sie wydaje
reklama
MartiniM
Hehehe ja tez znam ale gdzies tam mi sie obilo o ucho ze chyba do 13 kg jest norma a jak donosze do konca napewno ja przebije...Nie wiem co mam poradzić Czy ja wiem czy dużo? Znam osoby, które 25kg przytyły.