reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja widze suwaczki na telefonie :p Wystarczy że będę miała w poziomie telefon i pokazuje :) Ale ja przez internet wchodze na forum, a z apki nie sprawdzałam :p

reklama
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !
Agatek kciuki za każdy dzień maluszka na świecie :* duży silny chłopak poradzi sobie z pomocą mamusi !
Martka za Twoją szyjkę, żeby sobie żartów nie robiła :*

PAŹDZIERNIK
11: kinia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
11: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę

12: Kajka*89- badania prenatalne II trymestru
12:mavi - wizyta u gin prowadzącego ciąże
14: butterlfy1331 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
14: Olusja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: lile - wizyta u gin prowadzącego ciąże
18:martka - wizyta u gin prowadzącego ciąże
21: husan -wizyta u gin prowadzacego ciaze
24:Flandi - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciąże + KTG
25: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
25: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
26: kasia_basia - badania prenatalne III trymestru
26: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Fiolek81 - wizyta u gin prowadzącego ciążę

LISTOPAD
2: katharina203 - wizyta u gin prowadzącego ciąże
3: katharina203 - badania prenatalne I trymestru
14: Pisanka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
22: fiolek81- usg prenatalne III trymestru

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
27.10.2016 - kinia: dziewczynka cc
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
18.11.2016 - Olusja1987: chłopiec

17.12.2016 - ewelin86: chłopiec
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka
24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
27.12.2016 - pisanka89: dziewczynka & dziewczynka
28.12.2016- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81: dziewczynka
15.02.2017 - Flandi :
dziewczynka & chłopiec
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : chłopiec

28.03.2017- natula : dziewczynka?
21.04.2017 - lile: ?&?

Proszę się zastanowić, kto chciałby przejąć kalendarz

Ja juz po....Niestety srednio kolorowo, dostalam leki na cisnienie, to drugie jest na skarju i musze teraz brac tabletki i mierzyc cisnienie, oby spadlo lub przynajmniej nie wzrastalo. Do tego lekarz mnie wkurza bo ciagle ghlupa pali wzgledem porodu wie ze chce rodzic w szpiatlu innym niz on pracuje i ciagle mi o nim gada i oczywiscie ze jak cisnienie bedzie za wysokie to musze zglosic sie na wizyte do niego jak najszybciej i wrazie czego to do tego "jego" szpitala no i pytam sie kiedy zdejmujemy pessar bo teoretycznie mial byc 25.10 zdjety a on mi mowi ze nie bedziemy go zdjemowac do konca i w szpitalu go zdjemiemy, jak uslyszalam ze zdejmiemy to mowie ze ale jak bo ja przeciez nie rodze tam gdzie on pracuje, a on aha i czy bylam juz po kwalifikacje zeby rodzic tam gdzie chce ja mowie ze tak, a on no dobra to zdejma jak sie zacznie tylko trzeba powiedziec ze jest. Zaczynam sie niepokoic czy pozniej nie bedzie akcji typu ze przenosze ciaze i znowu bedzie na sile ciagnal mnie do tego swojego szpitalika??

Jaki ten mój maluszek w brzuszku dziś aktywny . Rusza się i rusza [emoji8] coś ostatnio boli mię żołądek i to okropnie. Czy to juz możliwe żeby gdzieś mi tam ugniatał juz ????? .21tc.

Ale mam lenia z łóżka na łóżko dziś się przemieszczam .jak tak dalej pójdzie to cała jesień i zimę przespie. . [emoji12]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po....Niestety srednio kolorowo, dostalam leki na cisnienie, to drugie jest na skarju i musze teraz brac tabletki i mierzyc cisnienie, oby spadlo lub przynajmniej nie wzrastalo. Do tego lekarz mnie wkurza bo ciagle ghlupa pali wzgledem porodu wie ze chce rodzic w szpiatlu innym niz on pracuje i ciagle mi o nim gada i oczywiscie ze jak cisnienie bedzie za wysokie to musze zglosic sie na wizyte do niego jak najszybciej i wrazie czego to do tego "jego" szpitala no i pytam sie kiedy zdejmujemy pessar bo teoretycznie mial byc 25.10 zdjety a on mi mowi ze nie bedziemy go zdjemowac do konca i w szpitalu go zdjemiemy, jak uslyszalam ze zdejmiemy to mowie ze ale jak bo ja przeciez nie rodze tam gdzie on pracuje, a on aha i czy bylam juz po kwalifikacje zeby rodzic tam gdzie chce ja mowie ze tak, a on no dobra to zdejma jak sie zacznie tylko trzeba powiedziec ze jest. Zaczynam sie niepokoic czy pozniej nie bedzie akcji typu ze przenosze ciaze i znowu bedzie na sile ciagnal mnie do tego swojego szpitalika??
Co jest z tymi lekarzami? Ostatnio koleżanka też mi pisąła, że jej coś miesza strasznie itd Widzę, że im bliżej porodu to im coś odwala.
No to nie za fajnie z tym ciśnieniem masz :( A pessar raczej kilka tyg przed porodem się zdejmuje.

Jaki ten mój maluszek w brzuszku dziś aktywny . Rusza się i rusza [emoji8] coś ostatnio boli mię żołądek i to okropnie. Czy to juz możliwe żeby gdzieś mi tam ugniatał juz ????? .21tc.

Ale mam lenia z łóżka na łóżko dziś się przemieszczam .jak tak dalej pójdzie to cała jesień i zimę przespie. . [emoji12]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj mój też coś dzis daje czadu :)
Może tak być, że gdzieś Ci uciska. Mi 2 dni tak uciskał gdzieś na nerw, że aż z tego wymiotowałam :( Na szczęście dał mi już spokój :)
Powiem Ci, że gdyby nie syn koleżanki, którym się opiekuję to też bym tylko leżała :D Ja zamierzał listopad tak przeleżeć :D

Co jest z tymi lekarzami? Ostatnio koleżanka też mi pisąła, że jej coś miesza strasznie itd Widzę, że im bliżej porodu to im coś odwala.
No to nie za fajnie z tym ciśnieniem masz :( A pessar raczej kilka tyg przed porodem się zdejmuje.
Nie wiem o co juz w tym wszystkim chodzi - plakac mi sie chce, mial byc zdjety w 38 tyg a teraz co ?! Zalecil jeszcze masaz krocza zeby bylo latwiej przy porodzie i zeby nie bylo konieczne naciecie krocza. No i 11.5 kg do przodu duzo mi sie wydaje :(

Nie wiem o co juz w tym wszystkim chodzi - plakac mi sie chce, mial byc zdjety w 38 tyg a teraz co ?! Zalecil jeszcze masaz krocza zeby bylo latwiej przy porodzie i zeby nie bylo konieczne naciecie krocza. No i 11.5 kg do przodu duzo mi sie wydaje :(
Nie wiem co mam poradzić :(Czy ja wiem czy dużo? Znam osoby, które 25kg przytyły.

reklama
Do góry