reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

I tak się pochwal :p
Nie potrafie zrobic ladnej foty, bo mi swiatlo gdzies odbija. Kombinezon jest w kolorze bardzo ciemnego granatu, z matowego materialu.
To zdjecie strasznie przeklamuje kolor i material.
1476185122279.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476185122279.jpg
    1476185122279.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 408
reklama
Też się zastanawiałam nad tymi smoczkami ale ostatecznie doszłam do wniosku że przezroczyste będą bardziej pasować do wszystkiego[emoji14]A mi się wczoraj udało dorwać nowy biały kocyk minky za 20 zł :D kolejny który idealnie pasuje do wózka :p
A mi sie te biale przezroczyste nie podobaja. Takie jak dla doroslego sa[emoji12]

Ja kocykow do wozka nie kupuje, bo potem co z nimi zrobie. Mam w domu kilka polarkowych kocykow. Biale i czerwony, to wykorzystam do wozka.

Edit...Pomijajac kolor smoczkow. Te sa jakies leciutkie od 0-2 miesiecy. Mialam je polecane w jakiejs gazetce dla ciezarnych, wiec wzielam. A czy faktycznie sa leciutkie to nie wiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A mi sie te biale przezroczyste nie podobaja. Takie jak dla doroslego sa[emoji12]

Ja kocykow do wozka nie kupuje, bo potem co z nimi zrobie. Mam w domu kilka polarkowych kocykow. Biale i czerwony, to wykorzystam do wozka.

Edit...Pomijajac kolor smoczkow. Te sa jakies leciutkie od 0-2 miesiecy. Mialam je polecane w jakiejs gazetce dla ciezarnych, wiec wzielam. A czy faktycznie sa leciutkie to nie wiem.

Ja kupiłam już trzy do wózka :D
Koc jak koc wykorzystasz wszędzie, do przewiniecia, do okrycia,do położenia na czymś itd
Ja się zakochałam w tym minky, teraz zastanawiam się co uczyć z tego nowego w gwiazdki :p
A do smoczków kupiłam dekoracyjną zawieszke w biało czarne buldożki...oczywiście pasujące do wózka :p:D

Ostatnia edycja:
Hello :)
Dziewczyny, czy tutaj każda w innym okresie ciazy, lub nawet juz po, czy sa teraz suwaczki? Jak kordys korzystałam z forum babyboom to takie były, tylko ze teraz jestem na aplikacji w tel, wiec moze dlatego nie widze, jesli tak to szkoda.

Czy miałyście lub macie trądzik w ciazy? Ja od tego progesteronu mam poprostu pryszcz na pryszczu, pol kg szpachli co rano zeby z domu wyjsc. Używam jakiejs maści słabiutkiej drogeryjnej. I ostatnio zaczęłam maskę , ale bie ma na niej wzmianki o stosowaniu w ciazy, używam choc troche sie obawiam. Macie na to jakies sposoby?? Jakie substancje sa zakazane ? Znacie sie ?

Poza tym ja ciagle chce spać. Mam bajzel w domu, bo musze na drzemkę się położyć, pózniej juz tylko obiad i po syna do szkoły.
Boziu daj mi energii proszę !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry