reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hello :)
Dziewczyny, czy tutaj każda w innym okresie ciazy, lub nawet juz po, czy sa teraz suwaczki? Jak kordys korzystałam z forum babyboom to takie były, tylko ze teraz jestem na aplikacji w tel, wiec moze dlatego nie widze, jesli tak to szkoda.

Czy miałyście lub macie trądzik w ciazy? Ja od tego progesteronu mam poprostu pryszcz na pryszczu, pol kg szpachli co rano zeby z domu wyjsc. Używam jakiejs maści słabiutkiej drogeryjnej. I ostatnio zaczęłam maskę , ale bie ma na niej wzmianki o stosowaniu w ciazy, używam choc troche sie obawiam. Macie na to jakies sposoby?? Jakie substancje sa zakazane ? Znacie sie ?

Poza tym ja ciagle chce spać. Mam bajzel w domu, bo musze na drzemkę się położyć, pózniej juz tylko obiad i po syna do szkoły.
Boziu daj mi energii proszę !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ☺ każda w innym okresie ciąży jest :) suwaczki są dalej ale nie wiem jak z telefonu zrobić :(

Powiem Ci tak. Łatwiej nie będzie :p a to ze bałagan w domu to i ja mam :p wystarczy mi ze ugotuje obiad i tyle :p

Do trądzika nie pomogę

reklama
A ja chce sobie upolowac ten wozek na olx i tak ciezko.
Jeden byl super, od reki bym brala, ale czerwony. A dla chlopca czerwony nie bardzo.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu nie bardzo? Jak czerwony a nie różowy czy malinowy to jak najbardziej :)ja nie nawidze czerwonego koloru :mad:akceptuję tylko na paznokciach:p
Tyle że później będzie ci ciężko sprzedać, bo nie każdy czerwony wózek chce, największe wzięcie ma czarny na białej ramie i najlepiej tez wygląda :D

Hello :)
Dziewczyny, czy tutaj każda w innym okresie ciazy, lub nawet juz po, czy sa teraz suwaczki? Jak kordys korzystałam z forum babyboom to takie były, tylko ze teraz jestem na aplikacji w tel, wiec moze dlatego nie widze, jesli tak to szkoda.

Czy miałyście lub macie trądzik w ciazy? Ja od tego progesteronu mam poprostu pryszcz na pryszczu, pol kg szpachli co rano zeby z domu wyjsc. Używam jakiejs maści słabiutkiej drogeryjnej. I ostatnio zaczęłam maskę , ale bie ma na niej wzmianki o stosowaniu w ciazy, używam choc troche sie obawiam. Macie na to jakies sposoby?? Jakie substancje sa zakazane ? Znacie sie ?

Poza tym ja ciagle chce spać. Mam bajzel w domu, bo musze na drzemkę się położyć, pózniej juz tylko obiad i po syna do szkoły.
Boziu daj mi energii proszę !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Suwaczki sa ale nie widoczne na telefonie
Każda na innym etapie ciąży i z innymi problemami
Jeżeli chodzi o trądzik to zakazane są kosmetyki na trądzik, wszelkie nawet żele do mycia także ostrożnie
Chyba musisz przeczekać niestety
A zmęczenie minie...by potem powrócić z innymi problemami
Ale dasz radę, wszyskie damy

A ja chce sobie upolowac ten wozek na olx i tak ciezko.
Jeden byl super, od reki bym brala, ale czerwony. A dla chlopca czerwony nie bardzo.

1476191578677.jpg

Takie okazje są na fb :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476191578677.jpg
    1476191578677.jpg
    110,3 KB · Wyświetleń: 250
Suwaczki sa ale nie widoczne na telefonie
Każda na innym etapie ciąży i z innymi problemami
Jeżeli chodzi o trądzik to zakazane są kosmetyki na trądzik, wszelkie nawet żele do mycia także ostrożnie
Chyba musisz przeczekać niestety
A zmęczenie minie...by potem powrócić z innymi problemami
Ale dasz radę, wszyskie damy
A ja mam taki krem i twarz mam jak pupcia niemowlaka. Wczesniej mialam buzie cala w prycholach.
Nie ma tam nic zlego w skladzie.
1476191685175.jpg

Załączniki

• 1476191685175.jpg
    1476191685175.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 218
reklama
Do góry