reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny powiedzcie mi jeżeli któraś jest na l4 juz w zusie jak oni wypłacają pieniądze? Czy robią to raz w miesiącu czy czy za okres l4 np.3 tygodnie. Generalnie trochę czytam na necie i wolę dowiedzieć się z pierwszej ręki. No forach piszą różnie. Z góry dziękuję [emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostaje średnio co dwa tygodnie tak jak mi wypisują l 4 właśnie dziś znowu dostałam za 10 dni (09-19 09) musze poprosić żeby wpisali mi na miesiąc bo to jest śmieszne

reklama
Ja dostaje kasę zaraz po dacie kończącego się zwolnienia. Czyli teraz miałam do 24.09 i dostałam w pon bodajże.

Rybka no to niezle z ta kontrola. Ja jeszcze nie miałam i mam nadzieje nie miec

Mile panie były u mnie pod koniec sierpnia sprawdzić czy się stosuje do zaleceń tylko nie wiem o co im chodziło skoro nie miałam l 4 leżącego tylko chodzące no ale podpisała listę obecności i więcej ich nie widziałam ale koleżanka musiała się stawić na komisję w 7 miesiącu i pokazać czy na pewno w ciąży jest

Dziewczyny powiedzcie mi jeżeli któraś jest na l4 juz w zusie jak oni wypłacają pieniądze? Czy robią to raz w miesiącu czy czy za okres l4 np.3 tygodnie. Generalnie trochę czytam na necie i wolę dowiedzieć się z pierwszej ręki. No forach piszą różnie. Z góry dziękuję [emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pierwsza wyplate dostalam po 1,5 miesiaca.
Wyplacaja roznie, albo za jedno zwolnienie, albo za 2 zwolnienia. Zalezy jak Ci lekarz wypisuje L4. Najczesciej jednak wyplacaja raz w miesiacu, ale z terminami roznie. Ja do tej pory niemoge rozgryzc jak oni licza ten czas do ktorego musza wyplacic pieniadze.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry