reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martini błagam przypomnij mi jak to było z zakładaniem krążka? Mąż mi dzisiaj kupił, jestem nim przerażona szczerze mówiąc. Ale z tego co kojarzę pisałaś ze zakładanie nie bolało?:)

reklama
Patrzcie w Smyku online teraz czeka sie w kolejce[emoji1]
1475083319522.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475083319522.jpg
    1475083319522.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 347
Patrzcie w Smyku online teraz czeka sie w kolejce[emoji1]Zobacz załącznik 775473

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A po odczekaniu (w moim przypadku pół godziny) mialo nastąpić przekierowanie do sklepu, a wyświetlił się komunikat, że strona tymczasowo nie działa i że część zamowień z dnia 28.09 może nie zostać zrealizowana. Cudownie

Dziewczyny powiedzcie mi jeżeli któraś jest na l4 juz w zusie jak oni wypłacają pieniądze? Czy robią to raz w miesiącu czy czy za okres l4 np.3 tygodnie. Generalnie trochę czytam na necie i wolę dowiedzieć się z pierwszej ręki. No forach piszą różnie. Z góry dziękuję [emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Martini błagam przypomnij mi jak to było z zakładaniem krążka? Mąż mi dzisiaj kupił, jestem nim przerażona szczerze mówiąc. Ale z tego co kojarzę pisałaś ze zakładanie nie bolało?:)
Hehe no niestety ale mnie bolało. Dlatego jak napisałaś że będziesz miała to już nie przypomniałam tylko pisałam że czekam na twoje wrażenia ☺

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jeżeli któraś jest na l4 juz w zusie jak oni wypłacają pieniądze? Czy robią to raz w miesiącu czy czy za okres l4 np.3 tygodnie. Generalnie trochę czytam na necie i wolę dowiedzieć się z pierwszej ręki. No forach piszą różnie. Z góry dziękuję [emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dostajesz pieniążki za tyle czasu za ile masz zwolnienie jeśli będzie to 14 dni to za 14 jeśli 28 to za 28 niestety ale z tymi przelewami bywa roznie ogółem trzeba mieć to pod kontrolą bo trochę to takie motanie ☺ ja np dostalam teraz jakoś prawie 500zl za mało ale czasem jest tak ze za kilka dni wyrownuja.

Do góry