reklama
G
Gość
Gość
Patrzcie w Smyku online teraz czeka sie w kolejce[emoji1]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
NiezlePatrzcie w Smyku online teraz czeka sie w kolejce[emoji1]Zobacz załącznik 775473
gosia321
Fanka BB :)
Lile jakie slodziaki
Fusun
A po odczekaniu (w moim przypadku pół godziny) mialo nastąpić przekierowanie do sklepu, a wyświetlił się komunikat, że strona tymczasowo nie działa i że część zamowień z dnia 28.09 może nie zostać zrealizowana. CudowniePatrzcie w Smyku online teraz czeka sie w kolejce[emoji1]Zobacz załącznik 775473
Fusun
Ja sobie zrobie zakupy o 3 w nocy, podczas karmienia
Dziewczyny powiedzcie mi jeżeli któraś jest na l4 juz w zusie jak oni wypłacają pieniądze? Czy robią to raz w miesiącu czy czy za okres l4 np.3 tygodnie. Generalnie trochę czytam na necie i wolę dowiedzieć się z pierwszej ręki. No forach piszą różnie. Z góry dziękuję [emoji5]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
MartiniM
Hehe no niestety ale mnie bolało. Dlatego jak napisałaś że będziesz miała to już nie przypomniałam tylko pisałam że czekam na twoje wrażenia ☺Martini błagam przypomnij mi jak to było z zakładaniem krążka? Mąż mi dzisiaj kupił, jestem nim przerażona szczerze mówiąc. Ale z tego co kojarzę pisałaś ze zakładanie nie bolało?
reklama
MartiniM
Dostajesz pieniążki za tyle czasu za ile masz zwolnienie jeśli będzie to 14 dni to za 14 jeśli 28 to za 28 niestety ale z tymi przelewami bywa roznie ogółem trzeba mieć to pod kontrolą bo trochę to takie motanie ☺ ja np dostalam teraz jakoś prawie 500zl za mało ale czasem jest tak ze za kilka dni wyrownuja.Dziewczyny powiedzcie mi jeżeli któraś jest na l4 juz w zusie jak oni wypłacają pieniądze? Czy robią to raz w miesiącu czy czy za okres l4 np.3 tygodnie. Generalnie trochę czytam na necie i wolę dowiedzieć się z pierwszej ręki. No forach piszą różnie. Z góry dziękuję [emoji5]