ewelin86
Fanka BB :)
No ja przejrzałam super ceny i ciuszki Więc jest w czym wybieraćLaski mozecie robic juz zakupy w Smyku, juz dziala strona.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja przejrzałam super ceny i ciuszki Więc jest w czym wybieraćLaski mozecie robic juz zakupy w Smyku, juz dziala strona.
Body i kaftaniki kupioneLaski mozecie robic juz zakupy w Smyku, juz dziala strona.
Boję się bardzo jutra i wyniku. Jak bakteria nadal będzie to będę musiala tu zostać a wtedy już poproszę o przeniesienie na oddział psychiatryczny. Wykańcza mnie to budzenie w nocy na sprawdzanie tętna, ciśnienia, kilka razy na noc wchodzą jak z czołgiem (aparat do ktg) swieca światło, o 6 sprzątaczki kilka razy, mnie juz to wykańczaMartka jak tam dziś się czujesz?
Właśnie to jest najgorsze, że nie pośpisz w szpitalu bo co chwila coś się dzieje. A jak już uśniesz to o 6 pobudka, sprzataczki chodzą.Boję się bardzo jutra i wyniku. Jak bakteria nadal będzie to będę musiala tu zostać a wtedy już poproszę o przeniesienie na oddział psychiatryczny. Wykańcza mnie to budzenie w nocy na sprawdzanie tętna, ciśnienia, kilka razy na noc wchodzą jak z czołgiem (aparat do ktg) swieca światło, o 6 sprzątaczki kilka razy, mnie juz to wykańcza
Ja jeszcze nie zamawiałam, więc nie pomogęA przyszedł wam mail potwierdzający zamówienie? Bo mi nie i teraz nie wiem czy to zamówione czy nie
Mi jeszcze nie przyszedl.A przyszedł wam mail potwierdzający zamówienie? Bo mi nie i teraz nie wiem czy to zamówione czy nie