reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Trafiła się okazja to korzystam ja tam w zabobony nie wierzę a profesor mnie wczoraj tak uświadomił i wszystko wyjaśnił i dał zielone światło żeby cieszyć się ciaza kupować oglądać itd. Nawet zalecił tylko pozytywne myślenie i szczęście innej opcji nie przyjmować ;):)
Jakby miało się coś stać to i tak się stanie . Pewnie że się ciesz. Ja już w 3 miesiącu miałam mnóstwo ciuchów dla małego a w 6 miesiącu już wózek na niego czekal. Też nie wierzę w glupoty :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jakby miało się coś stać to i tak się stanie . Pewnie że się ciesz. Ja już w 3 miesiącu miałam mnóstwo ciuchów dla małego a w 6 miesiącu już wózek na niego czekal. Też nie wierzę w glupoty :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
6 miesiac to nie 3.... ja wozek tez kupilam predzej bo na poczatku 7. Bylam kiedys w ciazy i tez tak nadgroliwie ogladalam wszystko od pierwszych dni i na szczescie nic nie zdazylam kupic a poronilam w 14 tyg wiec dlatego mowie z wlasnego doswiadczenia jak jest. Po za tym nikogo wczesniej nie znalam kto by tu robil tak szybko wyprawke i na forum dziewczyny tez raczej znacznie pozniej, no ale...

Ja mam wizyty co dwa tygodnie a skoro profesor mówi ze jest ok to ja mu wierze narazie nie kupuje wszystkiego ale jak trafia sie okazja to korzystam przy dwójce i w moim przypadku musze się trochę liczyć z kasą wiec korzystam wole dać teraz mniej a potem mieć na coś ładnego dodatkowo dla dzieciaczków każdy ma swoje przekonania i doświadczenia ja nie dopuszczam myśli złych i jak na razie nie miałam plamien czuje się świetnie jak nigdy i wszystko jest ok i tego się trzymam współczuję poronienia ale powiem to pierwszy raz ale kiedyś czekalam ze wszystkim do urodzenia jak miałam 19 lat i zamartwialam się....... urodziłam. ...po tygodniu dzieciątko zmarło .....

Ostatnia edycja:
A po drugie nie kupiłam wózka tylko sterylizator i nic więcej wiec nie wiem o co kaman? ! Wprawdzie zamówiłam komodę ale będzie dopiero za miesiąc może później ja się cieszę ciaza i tyle

jak cos ma pojsc zle to moze i w 36 tygodniu, nie ma gwarancji. A czesc zakupow lepiej zrobic poki jest sie na chodzie i dobrze sie czuje :-) Szkoda, ze tak dlugo trzeba czekac zeby poznac plec.

Dziewczyny, u was usg genetyczne tez bylo platne? I pappa dodatkowo jako obowiazkowy?

Ja mam wizyty co dwa tygodnie a skoro profesor mówi ze jest ok to ja mu wierze narazie nie kupuje wszystkiego ale jak trafia sie okazja to korzystam przy dwójce i w moim przypadku musze się trochę liczyć z kasą wiec korzystam wole dać teraz mniej a potem mieć na coś ładnego dodatkowo dla dzieciaczków każdy ma swoje przekonania i doświadczenia ja nie dopuszczam myśli złych i jak na razie nie miałam plamien czuje się świetnie jak nigdy i wszystko jest ok i tego się trzymam współczuję poronienia ale powiem to pierwszy raz ale kiedyś czekalam ze wszystkim do urodzenia jak miałam 19 lat i zamartwialam się....... urodziłam. ...po tygodniu dzieciątko zmarło .....
Rybko, az mnie serce zabolalo[emoji22]
Strasznie mi przykro[emoji22]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

jak cos ma pojsc zle to moze i w 36 tygodniu, nie ma gwarancji. A czesc zakupow lepiej zrobic poki jest sie na chodzie i dobrze sie czuje :-) Szkoda, ze tak dlugo trzeba czekac zeby poznac plec.

Dziewczyny, u was usg genetyczne tez bylo platne? I pappa dodatkowo jako obowiazkowy?
Ja mialam na nfz wszystko.
Teraz tylko za trzecie prenatalne trzeba placic.

Pappa nie jest obowiazkowa. Jak nie chcesz nie musisz robic.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie też boli cały czas straciłam wtedy dzieciątko i narzeczonego ...po miesiącu zginął w wypadku trudno było się otrząsnąć ale dałam rade choć trochę to trwało wyszłam za mąż mając 27 lat 6 lat walczyłam o dzieciątko i tym bardziej bolało jak nie wychodziło teraz mam pod sercem dwoje bablow i ciesze się każdym dniem i nic nie jest dla mnie straszne w moim przypadku największe ryzyko jest od 29 tc ale wiem ze będzie dobrze musze w to wierzyć bo załamywanie się nic nie da

Do góry