reklama
Nikaaa
Fanka BB :)
Polecam lezaczek. My mamy Fisher price 0-9 kgA co myslicie o lezaczkach bujaczkach?
Chcialam cos zeby polozyc dziecko, jak bedziemy siedziec w salonie, zeby bylo z nami.
Zeby do kuchni zabrac Juniora jak bede cos musiala zrobic a jak nie bedzie spal, albo zebym np poszla umyc glowe i zebym go tez mogla zabrac ze soba jak nie bedzie spal.
Kosza nie chce bo zagrace mieszkanie, bujaczek to gdzies sie upchnie. Ni i niedrogiego bo to tylko na kilka miesiecy.
Wogole warte uwagi sa te lezaczki bujaczki i bezpieczne???
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
MartiniM
Rybka Ty juz robisz zakupy dla maluchow ???Ja kupiłam sterylizator nie używany na fb za 40 zł i czy będę używać czy nie to 40 zł to nie jest tak dużo a normalnie kosztuje ten model 199 zł
Nikaaa
Ja nie kupowałam do karmienia typowego. Kupilam taki żeby tylko łatwo można było odgiac. A z własnego doświadczenia wiem i polecam że najlepiej piersi wietrzyć a nie zaparzac w staniki na początku w domu. Wiec stanik tylko na wyjścia. W szpitalu byłam bez, i każda mama na oddziale rowniezSpakowane juz torby i dla mnie i dla malucha - kazdy ma swojaJutro kupie tylko jeszcze ten stanik do karmienia i narazie kupie 1, bo wiele osob nie zachwalalo go wiec zobacze jak mi sie bedzie podobal
![]()
Nikaaa
Karmię piersią ale mam 2 butelki z aventu 125 . Przydają się na wodę bo z racji tego ze mojego malucha często boli brzuszek to położna zaleciła czasami dać mu się napić wody. I teraz bierze żelazo dodatkowo więc muszę to rozrabiać w wodzie żeby wypił więc nawet przy kp jakas butelka w domu musi byćJa mam 2 po 260 ml i 1 - 125 ml. W sklepie kobitka nawet probowala mi lekko odradzac ta mniejsza, ale ja sie uparlam ze chociaz 1 musi byc. Ja mam zamiar kp , ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce i butelki wolalam miec![]()
MartiniM
Jak bylam 1.5 roku temu u szwagierki w odwiedzinach i jakas laska miala zwykly stanik to polozna sie na nia wkurzala itdJa nie kupowałam do karmienia typowego. Kupilam taki żeby tylko łatwo można było odgiac. A z własnego doświadczenia wiem i polecam że najlepiej piersi wietrzyć a nie zaparzac w staniki na początku w domu. Wiec stanik tylko na wyjścia. W szpitalu byłam bez, i każda mama na oddziale rowniez
rybka14
Trafiła się okazja to korzystam ja tam w zabobony nie wierzę a profesor mnie wczoraj tak uświadomił i wszystko wyjaśnił i dał zielone światło żeby cieszyć się ciaza kupować oglądać itd. Nawet zalecił tylko pozytywne myślenie i szczęście innej opcji nie przyjmowaćRybka Ty juz robisz zakupy dla maluchow ???
MartiniM
No tez mamKarmię piersią ale mam 2 butelki z aventu 125 . Przydają się na wodę bo z racji tego ze mojego malucha często boli brzuszek to położna zaleciła czasami dać mu się napić wody. I teraz bierze żelazo dodatkowo więc muszę to rozrabiać w wodzie żeby wypił więc nawet przy kp jakas butelka w domu musi być
Nikaaa
Woo to jakaś nadgorliwa ta położna[emoji14]Jak bylam 1.5 roku temu u szwagierki w odwiedzinach i jakas laska miala zwykly stanik to polozna sie na nia wkurzala itdja kupuje 1, bo nie sadze zebym w nich chodzila, bo chce miec sztywniejsze ze wzgledu na to ze nie mam malych i niech zeby sie pozniej odksztalcily, wiec tylko ten 1 wezme do szpitala i juz zobaczymy jak mi sie bedzie sprawowal
![]()
reklama
MartiniM
Ja w zabobony tez nie wierze, aczkolwiek z wlasnego doswiadczenia wiem ze do 14 tyg to jest wielka niewiadoma, ja nawet nikomu nie mowilam do 13 tyg, a co dopiero zakupy.... ale Twoja wola PaniTrafiła się okazja to korzystam ja tam w zabobony nie wierzę a profesor mnie wczoraj tak uświadomił i wszystko wyjaśnił i dał zielone światło żeby cieszyć się ciaza kupować oglądać itd. Nawet zalecił tylko pozytywne myślenie i szczęście innej opcji nie przyjmować![]()