reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczynki, a butelki z jaka pojemniscia kupowac? 125 czy 250? Tak zeby bylo praktycznie i troche posluzylo[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 2 po 260 ml i 1 - 125 ml. W sklepie kobitka nawet probowala mi lekko odradzac ta mniejsza, ale ja sie uparlam ze chociaz 1 musi byc. Ja mam zamiar kp , ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce i butelki wolalam miec :)

Karmiac dziecko piersią i używając butelki sporadycznie nie jest to problemem ale uwierz mi że karmiąc dziecko mm używasz sporej ilości butelek i tracisz dużo czasu, a oparzysz się na 100 %. Dziecko placze, ty się spieszysz i łapki poparzone
Zobaczysz jak zmieni się twoje podejście do tematu po urodzeniu :D
Ale nie można z góry zakładać że się będzie karmić mm. Uważam że można kupić takie cuda już po porodzie kief faktycznie się okaże że jest to niezbedne.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Heh, ja tez zdania nie zmienie[emoji4]
Jak ktos jest zorganizowany i obrotny to wszystko zrobi.
Wykapie w wanience bez stojaka i umyje butelki bez sterylizatora[emoji6]

Taka prawda ze teraz mozna miec pelno gadzetow, tylko czy naprawde one tak potrzebne sa.
Ja nie bede wyrzucac pieniedzy w bloto.
Moglabym kupic wszystkie najnowsze gadzety bo mnie na to stac, ale ja mam duzy szacunek do pieniadza, bo ciezko je sie zarabia. No i wole sie nawet kilka razy oparzyc (choc wiem ze sie nie oparze bo robie setki przetworow i nigdy jeszcze sie nie oparzylam) niz wydawac ciezko zarobione pieniadze na gadzet ktory nie jest potrzebny. Kasa przyda sie pozniej na potrzebniejsze rzeczy[emoji6]
No ale to tylko moje zdanie i nikt nie musi sie ze mna zgadzac [emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się zgadzam jak najbardziej :) ja też kapie smyka na stole bo wszystkie stojaki są niższe a to nie lada wyzwanie dla bolacego kręgosłupa

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry