reklama
G
Gość
Gość
Dziewczynki, a butelki z jaka pojemniscia kupowac? 125 czy 250? Tak zeby bylo praktycznie i troche posluzylo[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem we wczesnej ciazy i znow lekko plamie krwia...czy ktoras z was tez tak miala i czy to sie kiedys skonczy...
Juz od wczoraj dostaję antybiotyk. Mam pałeczki zapalenia płucMartka a jak tam z ta bakteria? Szukają antybiotyku?
Ja mialam w 10 tyg krwawienieDziewczyny jestem we wczesnej ciazy i znow lekko plamie krwia...czy ktoras z was tez tak miala i czy to sie kiedys skonczy...
MartiniM
Ja mam 2 po 260 ml i 1 - 125 ml. W sklepie kobitka nawet probowala mi lekko odradzac ta mniejsza, ale ja sie uparlam ze chociaz 1 musi byc. Ja mam zamiar kp , ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce i butelki wolalam miecDziewczynki, a butelki z jaka pojemniscia kupowac? 125 czy 250? Tak zeby bylo praktycznie i troche posluzylo[emoji6]
G
Gość
Gość
Martka a co to paleczki zapalenia pluc?Juz od wczoraj dostaję antybiotyk. Mam pałeczki zapalenia płuc
Nikaaa
Owszem zbędny wydatek. Ja nie mam sterylizatora i mój Szymek jakoś żyje[emoji14]Ja jeszcze nie mam zdania.. Ale znajomi mówili, że to zbędny wydatek i żeby nie kupować. Sama nie wiem szczerze mówiąc.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
Ale nie można z góry zakładać że się będzie karmić mm. Uważam że można kupić takie cuda już po porodzie kief faktycznie się okaże że jest to niezbedne.Karmiac dziecko piersią i używając butelki sporadycznie nie jest to problemem ale uwierz mi że karmiąc dziecko mm używasz sporej ilości butelek i tracisz dużo czasu, a oparzysz się na 100 %. Dziecko placze, ty się spieszysz i łapki poparzone
Zobaczysz jak zmieni się twoje podejście do tematu po urodzeniu![]()
reklama
Nikaaa
Ja się zgadzam jak najbardziejHeh, ja tez zdania nie zmienie[emoji4]
Jak ktos jest zorganizowany i obrotny to wszystko zrobi.
Wykapie w wanience bez stojaka i umyje butelki bez sterylizatora[emoji6]
Taka prawda ze teraz mozna miec pelno gadzetow, tylko czy naprawde one tak potrzebne sa.
Ja nie bede wyrzucac pieniedzy w bloto.
Moglabym kupic wszystkie najnowsze gadzety bo mnie na to stac, ale ja mam duzy szacunek do pieniadza, bo ciezko je sie zarabia. No i wole sie nawet kilka razy oparzyc (choc wiem ze sie nie oparze bo robie setki przetworow i nigdy jeszcze sie nie oparzylam) niz wydawac ciezko zarobione pieniadze na gadzet ktory nie jest potrzebny. Kasa przyda sie pozniej na potrzebniejsze rzeczy[emoji6]
No ale to tylko moje zdanie i nikt nie musi sie ze mna zgadzac [emoji6]