reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mnie też boli cały czas straciłam wtedy dzieciątko i narzeczonego ...po miesiącu zginął w wypadku trudno było się otrząsnąć ale dałam rade choć trochę to trwało wyszłam za mąż mając 27 lat 6 lat walczyłam o dzieciątko i tym bardziej bolało jak nie wychodziło teraz mam pod sercem dwoje bablow i ciesze się każdym dniem i nic nie jest dla mnie straszne w moim przypadku największe ryzyko jest od 29 tc ale wiem ze będzie dobrze musze w to wierzyć bo załamywanie się nic nie da
Rybko, strasznie Cie zycie doswiadczylo[emoji22]
Wierze ze teraz los Ci to wszystko wynagrodzi. Donosisz szczesliwie ciaze i urodzisz sliczne i zdrowe bobaski:*

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie klocmy się bo tu nie o to chodzi. Każda z nas podchodzi do sprawy kupowania ciuszków itd inaczej i ma prawo wyrazić co o tym sądzi. Ale nie chodzi tu o to by się kłócić.
Ja tez chciałam kupować jak tylko się dowiedziałam po usłyszeniu serduszka. Ale dużo osób mnie powstrzymało. Wózek to prawda kupiłam wcześniej bo była okazja i później się zastanawiam czy dobrze zrobiłam. Ale tego nie da się przewidzieć co będzie za dzień tydzień miesiąc.
cieszmy się ciąża i nie kłocmy się. Tu ma być przyjemnie, śmiesznie i mamy służyć poradami co o tym sądzimy.

Kath z tego co kojarzę to sporo dziewczyn miało plamienia. Tylko nie pamiętam na jakim etapie. A czy miałaś usg sprawdzające czy nie masz krwiaka? A może podraznilas się.

Jestem po prenatalnych. Najpierw dzidzia byla "na glowie" z dupka w gorze i musielismy wyjsc na spacer na 45 minut :) Za drugim podejsciem bylo juz lepien ulozone, serduszko, glowka, watroba i reszta prawidlowe. 19cm i 408 gram. No i dalej nie znamy plci:no:
Tak mialo nozki skrzyzowane ze doktor powiedzial, ze nie widac siusiaka, ale to nie znaczy ze go tam nie ma. Ale zebysmy sie raczej nastawiali na corcie:rolleyes:

Dziewczyny nie klocmy się bo tu nie o to chodzi. Każda z nas podchodzi do sprawy kupowania ciuszków itd inaczej i ma prawo wyrazić co o tym sądzi. Ale nie chodzi tu o to by się kłócić.
Ja tez chciałam kupować jak tylko się dowiedziałam po usłyszeniu serduszka. Ale dużo osób mnie powstrzymało. Wózek to prawda kupiłam wcześniej bo była okazja i później się zastanawiam czy dobrze zrobiłam. Ale tego nie da się przewidzieć co będzie za dzień tydzień miesiąc.
cieszmy się ciąża i nie kłocmy się. Tu ma być przyjemnie, śmiesznie i mamy służyć poradami co o tym sądzimy.

Kath z tego co kojarzę to sporo dziewczyn miało plamienia. Tylko nie pamiętam na jakim etapie. A czy miałaś usg sprawdzające czy nie masz krwiaka? A może podraznilas się.
Tak wczoraj bylam na wizycie serduszkowej i nie bylo mowy o krwiaku. Gin podejrzewa ze to przez progesteron bo ciagle mi spada. Mam pco i podobno malo co zostaje mi w organizmie dostarczanego progesteronu z zewnatrz. A biore juz 6 tabl luteiny dopochwowo 3 duphastony i 2 zastrzyki prolutex

Tak wczoraj bylam na wizycie serduszkowej i nie bylo mowy o krwiaku. Gin podejrzewa ze to przez progesteron bo ciagle mi spada. Mam pco i podobno malo co zostaje mi w organizmie dostarczanego progesteronu z zewnatrz. A biore juz 6 tabl luteiny dopochwowo 3 duphastony i 2 zastrzyki prolutex
No to możliwe ze to od tego. Duzo odpoczywaj i leż. Jak się nasili to IP

reklama
Do góry