reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczny zwariuje lezy ze mna sali dziewczyny z non stop ryczacym dzieckiem. Wylo przez wieksza czesc nocy. A jak nie wylo to ta dziewczyna chrapala jak stary facet.. koszmar jakis..

Ja bym zwariowała chyba.. Płacz płaczem, ale chrapanie to już nie na moje nerwy. Może załatw sobie korki do uszu? Albo muzyki słuchaj w słuchawkach.. Nie wiem sama.
A Kostek cudnie silny dla Was [emoji173]️ Jak Ty dzisiaj po cc? Lepiej już troszkę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny, ja ciagle na grupie 'kto po invitro' , ale dzis test wyszedł mi pozytywny, 20dpt. Wcześniej oczywiście robiłam juz beta HCG , wyszła , ale niska. 8dpt - 14, 11dpt- 33, 14dpt-76... Przyrost dobry, ale mało tego. W 13dpt- samo HCG 74, progesteron >60, e2-2017.
Dzisiaj test sikany, ktory pokazuje tygodnie ciazy, pokazał 4-5 tydzien.
Moje pytanie:
Czy sa tu dziewczyny, albo słyszałyście o takich przypadkach , ktore miały podobne wyniki do moich i utrzymały ciąże ??
Chciałabym sie cieszyć, ale sie powstrzymuje, dzis ten test, taki wyczekiwany, ucieszył mnie bardziej niz ta beta wcześniej, ale nie moge przestać sie martwić.
Prosze dajcie znać...

Aniu ja bym na Twoim miejscu poszła na usg. Ja testom nie wierzę do końca - teraz jak zaszłam w ciążę to jedne pokazywały dwie kreski, a inne jedną, więc lepiej się upewnić. Ja miałam wysoką betę, ale to przy bliźniakach, nie wiem jakie są wskazania przy pojedynczych ciążach. Bądź dobrej myśli i śmigaj do lekarza [emoji8]

Czyli w sumie ile dni minęło od zamówienia do dostawy?u mnie cały czas status zatwierdzone i ani słowa o wysyłce a przecież spakować kilka rzeczy do pudełka nie wymaga kilku dni ;)
U mnie dwa dni, tego samego dnia mialam zmianę statusu na zapłacone i następnego dnia wysłane. Zamawiałam tylko kocyk, może moje mieli na stanie , ty zamawiałaś więcej, może szyją:)

Agatek synek cudny, silny chłopak.
Współczuję towarzystwa, chrapanie denerwuje , juz nie wiem co gorsze czy ten płacz całonocny czy to drugie

Załączniki

• Screenshot_20160907-103246.png
    Screenshot_20160907-103246.png
    116 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry