Dostałaś już przesyłkę? Jesteś zadowolona? Bo ja jeszcze nieMoże faktycznie, chociaz bylam tylko na zakładce tej promocji. Zobaczę później, a póki co namówiłam mamę na kocyk Link do: Kocyki ocieplane - Makaszka - Kolorowo do snu. Ale nie wiem na który się zdecydować, wszystkie piękne
reklama
Cytryna zafałszowuje wyniki, ja bym nie brała na twoim miejscuMi dzis doktor kazal zabrac cytryne na
badanie glukozy, mam nadzieje ze w lab. pozwola w szpitalu w czerwcu jak bylam to dziewczyny tez normalnie wciskaly przy poloznych.
Fusun
Fanka BB :)
Agatek, dzielny, duży Synek. I najważniejsze, że bez respiratora, bo to potem różne powikłania mogą być. Z każdym dniem będzie lepiej.
A Ty biedna cierpisz po cc. Ale to też będzie mijać. Pewnie już dziś czujesz się lepiej. Morfina jest dobra, ale nie dają jej tyle żeby zupełnie nie czuć bólu. Niestety. Pewnie nie mogą. Obawiam się, że żeby całkiem uśmierzyć ból morfiną musieli by podać jej tyle, że byłabyś nieprzytomna albo conajmniej na niezłym haju.
A Ty biedna cierpisz po cc. Ale to też będzie mijać. Pewnie już dziś czujesz się lepiej. Morfina jest dobra, ale nie dają jej tyle żeby zupełnie nie czuć bólu. Niestety. Pewnie nie mogą. Obawiam się, że żeby całkiem uśmierzyć ból morfiną musieli by podać jej tyle, że byłabyś nieprzytomna albo conajmniej na niezłym haju.
agatek28
Fanka BB :)
Hej dziewczynki bylismy u malego, jest odlaczony od CEPAPU, oddycha całkiem sam! Przy nas wypil mleczko z butli ze smokiem. Teraz ja odciagam laktatorem zeby pil moje, ale moja laktacja jeszcze slabiutko. Jest bardzo silny, nie chciał puscic mojego palca
Kocyk dostałam dzisiaj, zadowolona, prawie jak kołderka on jestDostałaś już przesyłkę? Jesteś zadowolona? Bo ja jeszcze nie
G
Gość
Gość
Ktory w koncu kupilas?Kocyk dostałam dzisiaj, zadowolona, prawie jak kołderka on jest
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
G
Gość
Gość