Z Canpol u, ja kupiłam z aloesem,mają super opinie na necieA te wkladki laktacyjne to jakie, bo ceny w sklepach od 6 zl w gore.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Flandi
Fanka BB :)
120x60
Fajowe Ale z tym wymiarem to mnie zaskoczyłaś.. Myślałam, że wszyscy kupują 140x70, nawet nie patrzyłam na inne wymiary
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe,ja zdecydowanie mniejsze,nie chce zagracać pokoju takim łożem wielkimFajowe Ale z tym wymiarem to mnie zaskoczyłaś.. Myślałam, że wszyscy kupują 140x70, nawet nie patrzyłam na inne wymiary
A te łóżeczko spełnia moje oczekiwania, ma 3 poziomy ustawienia materaca,3 szczebelki wyciągane i cały bok sciagany dzięki czemu można je przekształcić w sofe
Flandi
Hehe,ja zdecydowanie mniejsze,nie chce zagracać pokoju takim łożem wielkim
A te łóżeczko spełnia moje oczekiwania, ma 3 poziomy ustawienia materaca,3 szczebelki wyciągane i cały bok sciagany dzięki czemu można je przekształcić w sofe
Ooo to właśnie to wszystko o co mi chodziło, tylko jakoś tak myślałam, że przy długości 140cm łóżeczko dla starszaka na dłużej starczy
pisanka89
TeQuila ile to lozeczko ? Ja szukam podobnego z funkcją tapczanika 120x60 kub 140x70 białe najlepiej płaskie szczebelki.Hehe,ja zdecydowanie mniejsze,nie chce zagracać pokoju takim łożem wielkim
Dziewczyny idę jutro chyba na glukozę dzisiaj już od której nie jeść ? Nie wiem czy dobrze pamiętam ale lekarz coś mówił ze chyba od 22 i lekka kolacja żeby nic słodkiego. Potem nawet wody nie można to jak ja wytrzymam jak ja jem o 2 w noc..
G
Gość
Gość
Ladne, a jaka cena? Mozna potem zdemontowac frontowa scianke?120x60
Jaka firma?
A tego z ikei czemu juz nie chcesz?
Można wyjąć 3 szczebelki,a później zdemontować dłuższy bok i zrobić z niego sofęLadne, a jaka cena? Mozna potem zdemontowac frontowa scianke?
Jaka firma?
A tego z ikei czemu juz nie chcesz?
Kosztuje 520 zł plus przesyłka
Z Ikei nie chce bo opinie są negatywne, poza tym mało w nich drewna w drewnie jak to ikea
Mi lekarz coś mówił o lekkiej kolacji ok 19TeQuila ile to lozeczko ? Ja szukam podobnego z funkcją tapczanika 120x60 kub 140x70 białe najlepiej płaskie szczebelki.
Dziewczyny idę jutro chyba na glukozę dzisiaj już od której nie jeść ? Nie wiem czy dobrze pamiętam ale lekarz coś mówił ze chyba od 22 i lekka kolacja żeby nic słodkiego. Potem nawet wody nie można to jak ja wytrzymam jak ja jem o 2 w noc..
pisanka89
A o której będziesz miała pobierana krew. Czyy juz miałaś ?Mi lekarz coś mówił o lekkiej kolacji ok 19
reklama
G
Gość
Gość
A podasz linka do sklepu?Można wyjąć 3 szczebelki,a później zdemontować dłuższy bok i zrobić z niego sofę
Kosztuje 520 zł plus przesyłka
Z Ikei nie chce bo opinie są negatywne, poza tym mało w nich drewna w drewnie jak to ikea
A o tym w ikei czemu nagatywy, myslalam ze dobre jak kosztuje 600zl[emoji53]