reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hej hej ja leze, raz wstalam i posiedzialam, potem z polozna krotki spacerek, teraz czekam zeby przyszla i zeby mi pomogla sie wczlapac pod prysznic...
Maly w stanie stabilnym, nie podlaczyli go do respiratora, tylko wspomaga mu oddychanie CEPAPEM, a to duza roznica, bo respiratorki robia to za dzieci, a cepapy tylko pomagaja. Dostal 6 pkt, potem w kolejnych minutach doszedl do 8.
Jakis czas temu byla Pani od noworodkow i wycisnela krople siary dla niego do jedzonka. Potem ja mam to robic laktatorem i nosic.

Dzielna Mamusia!!! Wciąż trzymamy kciuki za synusia :) niech przybiera na wadze teraz. Wpuszczają Cię do niego normalnie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tequila znalazlas lozeczko?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Znalazłam ale niestety w internecie
W sklepach stacjonarnych taki chłam że szkoda gadać, jak kupowałam łóżeczko dla córki 15 lat temu to większy wybór był niż teraz :(
Wszystkie te łóżeczka z misiami, balonikami itp,w większości w brązie, nie wiem dlaczego, z płaskimi szczebelkami tylko jedno znalazłam ale w dużym rozmiarze bo 140x70 i cena zaskoczyła nawet mojego męża ,ponad 4 tysiące :o
Po ciężkich bojach mąż przekonał mnie do pełnych boków i udało się wybrać coś co nam obu się podoba :D

W sklepach stacjonarnych taki chłam że szkoda gadać, jak kupowałam łóżeczko dla córki 15 lat temu to większy wybór był niż teraz :(
Wszystkie te łóżeczka z misiami, balonikami itp,w większości w brązie, nie wiem dlaczego, z płaskimi szczebelkami tylko jedno znalazłam ale w dużym rozmiarze bo 140x70 i cena zaskoczyła nawet mojego męża ,ponad 4 tysiące :o
Po ciężkich bojach mąż przekonał mnie do pełnych boków i udało się wybrać coś co nam obu się podoba :D

Fota! To Wy jaki wymiar łóżeczka kupujecie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pokazesz co znalazlas?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Załączniki

• 20160906_160301.png
    20160906_160301.png
    115,8 KB · Wyświetleń: 72
  • 20160906_160356.png
    20160906_160356.png
    176,2 KB · Wyświetleń: 86
Do góry