reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Te z nowej kolekcji na pewno miały większe rozmiary jak ja kupowałam ;)
A co do łóżeczka to masz jakieś typy?? Bo ja przeszukałam już tyle stronek, że mam dość, ale podoba mi się wciąż tylko jedno z Bellamy ;) zależy mi żeby posłużyły jak najdłużej, więc muszą być przystosowane na kolejne etapy (wyciągane szczebelki + potem boki całe, żeby było łóżko). No i żeby były inne mebelki z tej samej serii ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety nie mam wybranego modelu, wiem tylko że chcę aby miało 3 regulacje wysokości a nie jak większość dwie, musi być białe i mieć płaskie szczebelki :)

reklama
Wstaw fote[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

O ten model mi chodzi:
1472885956-nzxm0j.jpeg
1472886198-ujhv0t.jpeg
1472886213-lvc5ns.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie !
Jestem troche zaniepokojona co sie dzieje :( Przy zalatwianiu sie siedzac na kibelku przy "grubszej" sprawie i w nocy i teraz nie moge do konca bo jak juz prawie sie zalatwiam to dochodzi do wielkiego klucia tam w pochwie jakby kilka igiel ktos wbijal - przeszywa i paralizuje mnie - wszystko cofajac co to do cholery jest ?! :( :(
Może to przez ten krążek ?może się przesunął jakoś? Nie mam pomysłu, zadzwoń może do lekarza?

Hehehe... gdybym miala z nim jaki kolwiek kontakt nie zawracala bym wam glowek ;)
Aaaa,myślałam że masz telefon do niego, mi mój lekarz podał swój nr i kazał dzwonić jak coś będzie niepokoić i myślałam że każdy już tak robi
A może klinika do której chodzisz jest czynna i ktoś ci odpowie? Kurcze jeśli się martwisz to na IP jedź bo przez weekend będziesz się tylko stresować niepotrzebnie, bo zapewne nic złego się nie dzieje :)

Aaaa,myślałam że masz telefon do niego, mi mój lekarz podał swój nr i kazał dzwonić jak coś będzie niepokoić i myślałam że każdy już tak robi
A może klinika do której chodzisz jest czynna i ktoś ci odpowie? Kurcze jeśli się martwisz to na IP jedź bo przez weekend będziesz się tylko stresować niepotrzebnie, bo zapewne nic złego się nie dzieje :)
Klinika jest czynna owszem , ale nawet nie bede sie denerwowac dzwoniac tam...powiedza ze nie sa lekarzem i trudno im cokolwiek powiedziec - dzwonilam nie raz w blachych sprawach i im mowilam jak mozna rozwiazac problem ,a co dopiero teraz.. :(

reklama
I ogolem nie boli mnie nic nie czuje dopiero jak chce zrobic kupke :(

Do góry