Niestety nie mam wybranego modelu, wiem tylko że chcę aby miało 3 regulacje wysokości a nie jak większość dwie, musi być białe i mieć płaskie szczebelkiTe z nowej kolekcji na pewno miały większe rozmiary jak ja kupowałam
A co do łóżeczka to masz jakieś typy?? Bo ja przeszukałam już tyle stronek, że mam dość, ale podoba mi się wciąż tylko jedno z Bellamy zależy mi żeby posłużyły jak najdłużej, więc muszą być przystosowane na kolejne etapy (wyciągane szczebelki + potem boki całe, żeby było łóżko). No i żeby były inne mebelki z tej samej serii
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Wszyscy faceci są normalni...na swój sposóbJak przeczytałam mojemu Mężowi Twój opis składania wózka i reakcji Męża to skwitował to "widzisz, czyli jestem normalny [emoji41]"
Ładniutkie,ale ja muszę mieć szczebelki na wszystkich bokach bo nie zawiążę poduszek po bokachFlandi, moze takie.
Vox, seria Milk
Zobacz załącznik 771063
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
Fanka BB :)
Może to przez ten krążek ?może się przesunął jakoś? Nie mam pomysłu, zadzwoń może do lekarza?Witajcie !
Jestem troche zaniepokojona co sie dzieje Przy zalatwianiu sie siedzac na kibelku przy "grubszej" sprawie i w nocy i teraz nie moge do konca bo jak juz prawie sie zalatwiam to dochodzi do wielkiego klucia tam w pochwie jakby kilka igiel ktos wbijal - przeszywa i paralizuje mnie - wszystko cofajac co to do cholery jest ?!
Flandi
Ładniutkie,ale ja muszę mieć szczebelki na wszystkich bokach bo nie zawiążę poduszek po bokach
A widzisz o tym znów nie pomyslałam..
MartiniM
Hehehe... gdybym miala z nim jaki kolwiek kontakt nie zawracala bym wam glowekMoże to przez ten krążek ?może się przesunął jakoś? Nie mam pomysłu, zadzwoń może do lekarza?
Aaaa,myślałam że masz telefon do niego, mi mój lekarz podał swój nr i kazał dzwonić jak coś będzie niepokoić i myślałam że każdy już tak robiHehehe... gdybym miala z nim jaki kolwiek kontakt nie zawracala bym wam glowek
A może klinika do której chodzisz jest czynna i ktoś ci odpowie? Kurcze jeśli się martwisz to na IP jedź bo przez weekend będziesz się tylko stresować niepotrzebnie, bo zapewne nic złego się nie dzieje
MartiniM
Klinika jest czynna owszem , ale nawet nie bede sie denerwowac dzwoniac tam...powiedza ze nie sa lekarzem i trudno im cokolwiek powiedziec - dzwonilam nie raz w blachych sprawach i im mowilam jak mozna rozwiazac problem ,a co dopiero teraz..Aaaa,myślałam że masz telefon do niego, mi mój lekarz podał swój nr i kazał dzwonić jak coś będzie niepokoić i myślałam że każdy już tak robi
A może klinika do której chodzisz jest czynna i ktoś ci odpowie? Kurcze jeśli się martwisz to na IP jedź bo przez weekend będziesz się tylko stresować niepotrzebnie, bo zapewne nic złego się nie dzieje
reklama
MartiniM
I ogolem nie boli mnie nic nie czuje dopiero jak chce zrobic kupkeAaaa,myślałam że masz telefon do niego, mi mój lekarz podał swój nr i kazał dzwonić jak coś będzie niepokoić i myślałam że każdy już tak robi