reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cudne!
Ja na mojego mam sposób jak na coś się nie chce zgodzić że mówię że kobiecie w ciąży się nie odmawia i że teraz się nie mogę denerwować i zawsze wychodzi na moje :pspróbuj, może też podziała :D
Ja na szczęście nie muszę przekonywać męża do zakupów dla młodego , jak coś chce to zawsze się zgadza :D
Ale wiesz co: tu nie chodzi o kasę, tylko o jakiś durny przesąd. Może od października będzie łatwiej.

reklama
Ale wiesz co: tu nie chodzi o kasę, tylko o jakiś durny przesąd. Może od października będzie łatwiej.
No domyślam się że o przesądy, ale mój sposób mimo wszysko może zadziała:p
Faceci też inaczej na to patrzą, dla nich pewne rzeczy nie są oczywiste a zakupy raczej nie należą do przyjemnych
Ja już dziś nie wytrzymałam i musiałam rozpakować wózek :p wszysko obejrzałam, pojeździłam po mieszkaniu, sto razy złożyłam i rozłożyłam, cieszyłam się jak głupia, a mój mąż tylko wkladal gondole, spacerowke, fotelik i znowu gondole itd na stelaż i ciągle tylko mówił jedzmy już bo jestem głodny :pzero zachwytu nad tym wózkiem :D:p

Wróciłam z hm, nie kupiłam nic dla niemowlaka. Nie pozwolili mi. Za to moja córa się na jesień ubrała. Cóż, może przy następnej okazji, może jak sama będę. Przypomnijcie mi jak się robi suwaczek?
Na samym dole strony masz opcje suwaczek, klikasz a potem już tylko wybierasz jaki chcesz, wszysko tam jest napisane, gotowy link wklejasz w swój profil, w sygnature

Faceci też inaczej na to patrzą, dla nich pewne rzeczy nie są oczywiste a zakupy raczej nie należą do przyjemnych
Ja już dziś nie wytrzymałam i musiałam rozpakować wózek[emoji14]wszysko obejrzałam, pojeździłam po mieszkaniu, sto razy złożyłam i rozłożyłam, cieszyłam się jak głupia, a mój mąż tylko wkladal gondole, spacerowke, fotelik i znowu gondole itd na stelaż i ciągle tylko mówił jedzmy już bo jestem głodny :pzero zachwytu nad tym wózkiem :D:p
Na mojego nic nie dziala.
Zakupy lubi robic, zawsze ze mna chodzi i nie marudzi, wrecz mi pomaga[emoji6]
U nas chodzi o jakis dziwny przesad[emoji15]

Zrobilam focha, to mi pozwolil kupic kocyk, ale powiedzial ze reszta w pazdzierniku[emoji15]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Tequila te 50, to sa chyba z wyprzedazy.
Ciuszki z nowej kolekcji wrzucasz do koszyka i w koszyku potem nalicza rabat 30%.
Niemozliwe zeby z nowej kolekcji tylko 50 zostaly.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kliknęłam kilka pierwszych, faktycznie z wyprzedaży i już mi się odechciało dalej szukać, w niedzielę wrócę do tematu bo jutro zamierzam pojeździć za łóżeczkiem :)

Ostatnia edycja:
Kliknęłam kilka pierwszych, faktycznie z wyprzedaży i już mi się odechciało dalej szukać, w niedzielę wrócę do tematu ból jutro zamierzam pojeździć za łóżeczkiem :)

Te z nowej kolekcji na pewno miały większe rozmiary jak ja kupowałam ;)
A co do łóżeczka to masz jakieś typy?? Bo ja przeszukałam już tyle stronek, że mam dość, ale podoba mi się wciąż tylko jedno z Bellamy ;) zależy mi żeby posłużyły jak najdłużej, więc muszą być przystosowane na kolejne etapy (wyciągane szczebelki + potem boki całe, żeby było łóżko). No i żeby były inne mebelki z tej samej serii ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już dziś nie wytrzymałam i musiałam rozpakować wózek :p wszysko obejrzałam, pojeździłam po mieszkaniu, sto razy złożyłam i rozłożyłam, cieszyłam się jak głupia, a mój mąż tylko wkladal gondole, spacerowke, fotelik i znowu gondole itd na stelaż i ciągle tylko mówił jedzmy już bo jestem głodny :pzero zachwytu nad tym wózkiem :D:p

Jak przeczytałam mojemu Mężowi Twój opis składania wózka i reakcji Męża to skwitował to "widzisz, czyli jestem normalny [emoji41]"

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nikaaa powiedz mi jak się wszystko odbyło po urodzeniu Szymka, na stronie piszą że dziecko kladzione jest na piersi matki i wszystkie zabiegi z nim związane dopiero po 2 godz się odbywają a karmienie jeszcze na sali porodowej?
Potem że szczepienia w obecności rodzica, kąpiel też itd
Jak jest w rzeczywistości?
To zależy jak urodzisz. Przy cc mi go wzięli wyczyscili i przywieźli jak już byłam na sali. Minęło jakieś 20 minut odkąd wróciłam z sali operacyjnej. A później kąpiele i wszystko w obecności rodziców

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry