reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

To dobrze że nic nie boli, może w takim układzie to był jednorazowy incydent, krążek się przesunął, gdzieś ugniatał
Nie wiem co ci doradzić bo nie widziałam nawet tych krążków na żywo, nic o nich nie wiem ale wierzę że będzie dobrze, że nie dzieje się nic co może zaszkodzić dzidziusiowi lub tobie :)

reklama
Wiem , niestety ze mi tu nikt nie pomoze, ale mowie moze ktoras miala takie klucia. Kojarzy mi sie ze Pisanka cos miala ale nie wiem czy przy oddawaniu stolca. Lekarz mowil zebym nie dopuszczala do zaparc , ale ogolnie ja zawsze mam ciezsze i nie jest to takie hop siup. Bylam teraz troszke tez jeszcze kulo , ale jakos powoli powoli troszke dalam rade. Czulam ze w koncu mnie wszytsko bedzie bolalo z niewyprozniania sie.

Ja mam takie kłucia w pochwie czasami, mówiłam o tym lekarzowi to stwierdził że może być to efekt kopania młodego, jakiegoś ucisku przez niego bo u mnie z szyjka wszysko ok, bo skracajaca się szyjka też moze dawać takie objawy, ale tylko tyle wiem
Weź moze nospe, zjedz kiwi, jogurt,może pomoże

Ja mam takie kłucia w pochwie czasami, mówiłam o tym lekarzowi to stwierdził że może być to efekt kopania młodego, jakiegoś ucisku przez niego bo u mnie z szyjka wszysko ok, bo skracajaca się szyjka też moze dawać takie objawy, ale tylko tyle wiem
Weź moze nospe, zjedz kiwi, jogurt,może pomoże
U mnie maly zawsze sie uaktywnia do tego jak siedze na kibelku :D ucisk pewnie tez jest bo glowka w dol , coraz wiekszy i o. Dobrze ze ogolem w ogole nic nie czuje tylko wtedy.

Wiem , niestety ze mi tu nikt nie pomoze, ale mowie moze ktoras miala takie klucia. Kojarzy mi sie ze Pisanka cos miala ale nie wiem czy przy oddawaniu stolca. Lekarz mowil zebym nie dopuszczala do zaparc , ale ogolnie ja zawsze mam ciezsze i nie jest to takie hop siup. Bylam teraz troszke tez jeszcze kulo , ale jakos powoli powoli troszke dalam rade. Czulam ze w koncu mnie wszytsko bedzie bolalo z niewyprozniania sie.

A próbowałaś siemię lniane jeść lub pić? To na zaparcia też pomaga, może akurat Ci ulży?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A próbowałaś siemię lniane jeść lub pić? To na zaparcia też pomaga, może akurat Ci ulży?

Nieee, moj M to pije i mnie to odraza :p ale on to pije i w zasadzie go hamuje :D Tu jest taka sprawa ze nie mam problemu jako tako tylko ze jak juz zbliza sie do ujscia to tam mnie zaczyna tak strzykac...Nie chce juz Wam opisywac szczegolow :D

]Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !

WRZESIEŃ

6: fiolek81 - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
13: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: MartiniM - usg lll trymestru <3
15: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
15: natula - badania prenatalne
19: pisanka89- wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
20 : fiolek81 - badania prenatalne ll trymestru
26: ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

PAŹDZIERNIK
3: Flandi - badania prenatalne ll trymestru

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
8.09.2016 - Hess : chłopiec
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
17.11.2016- agatek28 : chłopiec (cc)
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka

24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
26.12.2016 - ewelin86 : chłopiec

27.12.2016- pisanka89 : dziewczynka & dziewczynka

07.01.2017- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81 : ?
15.02.2017 - Flandi :
dziewczynka & ?
22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : chłopiec
28.03.2017- natula : ?

Ostatnia edycja:
]Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!!
Czas leci!!!
Madzionga witamy na świecie dzieciaczki :* Są silne! Dadzą radę !

WRZESIEŃ

6: fiolek81 - wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
13: natula - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: MartiniM - usg lll trymestru <3
15: Kajka*89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
15: natula - badania prenatalne
19: pisanka89- wizyta kontrolna u gin prowadzącego ciążę
20 : fiolek81 - badania prenatalne ll trymestru
26: ewelin86- wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

PAŹDZIERNIK
3: Flandi - badania prenatalne ll trymestru

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać !!!

Kiedy pojawią się nasze bąbelki <3
8.09.2016 - Hess : chłopiec
13.11.2016 - MartiniM : chłopiec
17.11.2016- agatek28 : chłopiec (cc)
19.12.2016 - martka83 : dziewczynka

24.12.2016 - kasia_basia : dziewczynka
24.12.2016 - Strawbelka : chłopiec
26.12.2016 - ewelin86 : chłopiec

27.12.2016- pisanka89 : dziewczynka & dziewczynka

07.01.2017- TeQuila : chłopiec
03.02.2017 - Fiolek81 : ?
15.02.2017 - Flandi : ? & ?

22.02.2017 - mavi : dziewczynka
23.02.2017 - Kajka*89 : chłopiec
28.03.2017- natula : ?

Pisanko zamień mi jeden pytajnik na dziewczynkę ;) drugi na razie zostaje niewiadomą.

reklama
Do góry