reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Niby pi wypiciu glukozy mnie nic nie bralo. To jak na złość pi wyjściu z labo z 3 razy mi się wymiotowac chciało no i w domu też :(
Nie wiem czy już mi się stres włączył i to od tego ze dziś prenatalne czy dopiero teraz glukoza daje znać o sobie. I na dodatek jeszcze chyba mnie pogoni do kibelka :(
Jak to Pisanka mi napisała "dupa na kibel, miska przed twarz" :p

Niby pi wypiciu glukozy mnie nic nie bralo. To jak na złość pi wyjściu z labo z 3 razy mi się wymiotowac chciało no i w domu też :(
Nie wiem czy już mi się stres włączył i to od tego ze dziś prenatalne czy dopiero teraz glukoza daje znać o sobie. I na dodatek jeszcze chyba mnie pogoni do kibelka :(
Jak to Pisanka mi napisała "dupa na kibel, miska przed twarz" :p
Mnie tez uprzedzali nawet jak wypilam glukoze, zebym sie nie ruszala za daleko bo moze mi sie nawet i slabo zrobic, ale nic mi nie bylo oprocz tego ze siedzialam ze skwaszona mina ;)

Mały mnie tak kopie jak wypije sok z grejfruta,ze nie wiem czy mu tak smakuje czy tego nie nawidzi tak jak ja i sie wyzywa :D

Dziewczyny od kilka dni i mam tak kilka razy w roku mam usta w stanie masakrycznym. Schodzi z nich skóra luszcza się. Pieką strasznie i swędzą. Smaruje wazelina czasem miodem i nivea sos . Czuje taka skorupe na ustach są napięte jakby gole bo skóra zeszła. Co ja mam zrobić z tym mam już dosyć. ..

Dziewczyny od kilka dni i mam tak kilka razy w roku mam usta w stanie masakrycznym. Schodzi z nich skóra luszcza się. Pieką strasznie i swędzą. Smaruje wazelina czasem miodem i nivea sos . Czuje taka skorupe na ustach są napięte jakby gole bo skóra zeszła. Co ja mam zrobić z tym mam już dosyć. ..
Mialam taki etap , ale chyba nawet nie bedac w ciazy. Njalepiej wlasnie wazelina smarowac albo sa takie kremiki nivei bezbarwne nawilzajace i po tym jakos mi mijalo.

Mialam taki etap , ale chyba nawet nie bedac w ciazy. Njalepiej wlasnie wazelina smarowac albo sa takie kremiki nivei bezbarwne nawilzajace i po tym jakos mi mijalo.
Ja też tak mialam przed ciążą ale teraz to się jakoś wydłuzylo. Nie wiem już czym smarować musze mieć ciągle posmarowane bo inaczej się nie da funkcjonować

1471427473179.jpg

Pisanka, to jest dobre.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1471427473179.jpg
    1471427473179.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 287
reklama
Do góry